Cześć - lata nie bywałem na festiwalach, ale w tym roku zaliczyłem już Pyrkon, a teraz wybieram się na MFKiG, co prawda tylko w sobotę, ale zawsze coś.
No i tak - na Pyrkon wszedłem z marszu bez biletu kupując go w kasie i od razu wchodząc, podczas gdy na zewnątrz była mega giga wielka kolejka ludzi chyba z e-biletami. I tutaj pytanko do bardziej obeznanych...
Tym razem jakoś z rozpędu kupiłem e-bilet na MFKiG i tak się zastanawiam, czy nie strzeliłem sobie w stopę, bo może być podobnie jak Pyrkonie. A może nie? Czy z tym e-biletem się od razu wchodzi czy też najpierw trzeba coś odebrać w osobnej kolejce?
A może da się temat ogarnąć już w piątek wieczorem? Będę w Łodzi właśnie wtedy, od rana godz. 10 chciałbym być już na prelekcjach - widzę, że pierwsze są od godz. 10 właśnie, zatem raczej ludzi będą wpuszczać wcześniej chyba, bo jak inaczej? Ktoś wie od której? Na stronie nie sposób znaleźć takiej informacji :|
Będę wdzięczny za wszelkie info od bardziej doświadczonych lub po prostu z odpowiednią wiedzą

Albo nawet do linka na stronie gdzie to jest, bo przeklikałem jak mi się wydaje całą :|