Ostatnie wiadomości

Strony: 1 ... 8 9 [10]
91
Dział ogólny / Odp: Egmont 2026
« Ostatnia wiadomość wysłana przez bocik dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 21:51:25 »
Zwłaszcza na Baśnie 21 czekamy
92
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Castiglione dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 21:50:55 »
Ale czemu NOWE GOTHAM nie jest takim fontem, jakim były pisane tytuły u nas wcześniej, albo czemu nie takim jak jest w oryginale?
To już "Epidemia" i "Dziedzictwo" odstawały pod tym względem. Tak trochę brakuje spójności w tej serii - skoro po "Knightfallu" zmienili font, to bardziej by pasowało, żeby każda podseria miała jakiś swój akcent, a "Ziemia niczyja" wróciła do stylu "Knightfalla". Kolorystycznie też to średnio wygląda, białe napisy na grzbietach "Knightfalla" i bardzo podobne jasno-szare na "Ziemi niczyjej", a pomiędzy oczojebny żółty.
93
Nasze komiksowe kolekcje / Odp: Castiglione - kolekcja
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Castiglione dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 21:25:58 »
Mnie na szczęście ominęły tego typu przypadki i praktycznie cała moja kacza kolekcja leży bezpieczna w domu 8) Sprzedałem jedynie jakieś bardzo pojedyncze egzemplarze, a zbierałem przez 5-6 lat, więc trochę tego u mnie zostało.
94
Dział ogólny / Odp: Studio Lain
« Ostatnia wiadomość wysłana przez radioblackmetal dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 21:16:15 »
Regularna z batmanowskim Talonem nawet całkiem spoko tylko, ze broń częściowo przesłania i utrudnia odczytanie tytułu (jeśli ktoś go nie zna). W oryginale to 6ty zeszyt więc pewnie miało mniejsze znaczenie. Limitki już nie mają problemu z czytelnoscią tytułu.
95
Komiksy polskie / Odp: Komiks Pan Samochodzik
« Ostatnia wiadomość wysłana przez SkandalistaLarryFlynt dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 20:41:24 »
  Komiks o Panu Samochodziku jeżdżącym Willys MB wygenerowany przez SI? No nawet dla mnie jako ultrasa tematu, to raczej nie do strawienia.
96
« Ostatnia wiadomość wysłana przez reynevandudek dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 20:33:15 »
Po liście dodruków widać ze takie serie jak 100 naboi, Transmetropolitan, Ludzie Północy czy Kaznodzieja już nie dostaną dodruków i chyba ich zdobycie w całości można odpuścić.
Ja ciągle czekam na Baśnie...
97
Dział ogólny / Odp: Studio Lain
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Antari dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 20:24:55 »
Słabe okładki, mam nadzieję, że Witchblade nadrobi. 
98
Komiksy polskie / Odp: Komiks Pan Samochodzik
« Ostatnia wiadomość wysłana przez volker dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 20:21:59 »
Dla mnie ten wytwór AI to też kaszana, nawet harcerze się rozmnożyli.
Za to czekam na nowy komiks Mieczysława Sarny, jakoś powinien niedługo się pojawić.
99
« Ostatnia wiadomość wysłana przez michał81 dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 20:10:31 »
Opis one-shota DC All In Alfa i Omega jest ten sam opis co tom Flash 3 Wszechświat i dusza. Coś z tym ładowaniem zapowiedzi poszło nie tak.
100
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Warpath dnia Pn, 13 Kwiecień 2026, 19:59:15 »
Dla mnie:
- Amazing Spider-Man Epic Collection. Sekret kamiennej tablicy
- Batman. Nowe Gotham. Tom 1
- Moon Knight. Tom 3
- Przeznaczenie X. Wolverine. Tom 3
- Pięć Krain. Mnie pierwszą zabijcie. Tom 12

Czekam na Avengers Jeda MacKay'a, zaś DC All-in, który przeważnie kontynuuje wątki serii z poprzedniej ery, niespecjalnie do mnie przemawia. Sięgnę jedynie po Detective Comics, gdyż Tytani będący drugim zbieranym przeze mnie tytułem w naturalny sposób domyka Władza Absolutna. Szkoda, że nie ma Green Lanterna / Corps, chętnie bym brał. Zatem z mojej strony szykuje się spora przerwa od współczesnego DC, gdyż mi akurat jako jednemu z nielicznych nadciągające Absolute uniwersum kasy z portfela nie wyciągnie.
Strony: 1 ... 8 9 [10]