Ostatnie wiadomości

Strony: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Dział ogólny / Odp: Kurc
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Olgierd dnia Wt, 11 Listopad 2025, 21:31:14 »
I ten kadr jest na przykładowych planszach, cóż za przypadek
https://kurc.com.pl/produkt/barbarella-2025/

Tak w ogóle, dobry ten komiks, ktoś czytał?

Czytałem. Mimo że bardzo lubię ramotki, nie dałem rady przez to przebrnąć. Jako świadectwo przemian zachodzących w komiksie zapewne może być interesujący, ale według mnie to pozycja raczej do przejrzenia. Takie balansowanie erotyką na granicy kiczu.
12
Dział ogólny / Odp: Studio Lain
« Ostatnia wiadomość wysłana przez pokia dnia Wt, 11 Listopad 2025, 20:46:44 »
Arku - fikcyjny, faszystowski rząd rosyjski.
Skreśl jeden, niepotrzebny błędny wyraz.
13
Komiksy amerykańskie / Odp: Marvel - Must-Have - Kolekcja Hachette
« Ostatnia wiadomość wysłana przez wayne_collector dnia Wt, 11 Listopad 2025, 20:46:28 »
Kto kupił ten kupił, mi na Hulka rabat nie wszedł
14
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Pestak dnia Wt, 11 Listopad 2025, 20:22:16 »
Na pewno nie jednorazowy. Tak jak pisałem już wyżej z rabatem kupiłem już Hulka a teraz tych Młodych Avengers.
15
Zakupy / Odp: Promocje w sklepach internetowych (komiksy obcojęzyczne)
« Ostatnia wiadomość wysłana przez zawsze_spóźniony dnia Wt, 11 Listopad 2025, 19:49:58 »
Wbiłem przez was na stronę Atom Comics i kupiłem cztery komiksy:

COWBOY NINJA VIKING DELUXE ED TP
GHOSTED COMPENDIUM TP
BLACK SCIENCE COMPENDIUM TP
BITTER ROOT OMNIBUS HC

dzięki za cynk!
16
Na luzie / Odp: LEGO - Zestawy kolekcjonerskie. Klasyki i inne geekowskie gadżety
« Ostatnia wiadomość wysłana przez nori dnia Wt, 11 Listopad 2025, 19:45:31 »
Star Trek oficjalnie! Czekałem jak na zbawienie, miałem wielkie nadzieję i... jak dla mnie nieco zawód. Figurki spoko, fajnie, że jest ich całkiem sporo, ale sam model... Owszem, przypomina co ma przypominać, jednak widać, że niektóre elementy jakś nie do końca ze sobą współgrają, choćby same silniki czy ta "rurka - przewód" na spodku. Zrobili mały dok, ale strasznie prymitywny, szkoda, że nie pokuszono sie o ukryty mostek w miniaturze, z microfigami, także maszynownie z silnikami, może bar? Zmarnowany potencjał.

10356 Star Trek: U.S.S. Enterprise NCC-1701-D brickset

Będzie dodatkowy zestaw, gratis do zakupów w okolicach premiery:

40768 Star Trek: Type-15 Shuttlepod brickset

17
« Ostatnia wiadomość wysłana przez wayne_collector dnia Wt, 11 Listopad 2025, 19:40:58 »
Z tego co widzę rysunki w "Sprawach Rodzinnych" są niezłe, więc czekam na lekturę w następny wtorek (z rabatem Empik premium :) ).

https://www.youtube.com/shorts/bKATBLrozA0
Jak w następny wtorek jak premiera dopiero 25 listopada, a nie 18? Oj Bazyl, widzę liczenie to nie jest twoja mocna strona  ;)
I z tym Empik Premium też się nie rozpędzaj, zobaczymy czy to nie był jednorazowy wybryk z tym, że był w kategorii książka.
18
« Ostatnia wiadomość wysłana przez studio_lain dnia Wt, 11 Listopad 2025, 19:39:33 »
Jeszcze tylko żółto-niebieskiej flagi na zbrojach brakuje ... Po co tłumaczyć Volgańską?

po to? to fikcyjny, faszystowski rząd rosyjski, który pojawia się w brytyjskich komiksach science fiction z 2000 r., takich jak Invasion! i ABC Warriors. Nazwa wzięta od Wołgi. Poprzedni tłumacz popełnił po prostu błąd. Zdarza się.
19
« Ostatnia wiadomość wysłana przez studio_lain dnia Wt, 11 Listopad 2025, 19:36:59 »
WoŁgańska? Bo chyba wcześniej było Volgańska? Zmiana tłumaczenia?

bo tak jest prawidłowo :)
20
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Palyszkiewicz dnia Wt, 11 Listopad 2025, 19:30:50 »
@Palyszkiewicz masz problemy z jasnym pisaniem i jak widać z emocjami również, proponuję specjalistę.
Idź już spać bo pod zły adres trafiłeś. Nie pozdrawiam. To zrozumiesz?
Strony: 1 [2] 3 4 ... 10