1
Komiksy amerykańskie / Odp: Komiksy Disneya (Kaczor Donald, Kaczogród)
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Bazyliszek dnia Dzisiaj o 19:35:08 »No to był już jeden tom z wyborem komiksów Scarpy.
Po prostu jego komiksy są zrobione na odczepnego. Kolory są wyblakłe i wyglądają jak sprzed 50 lat. Jest przepaść w wyglądzie między tymi dwoma Scarpami, a innymi bardziej współczesnymi komiksami z tego tomu. I tak jest w każdym wcześniejszym Mamucie/MegaGiga od początku tych serii. Dlatego Egmont skutecznie zniechęcił mnie do ich czytania tak marną oprawą. A jak się już przemagałem, to staroświeckie scenariusze też mi nie podchodziły.

Do tej pory, odkąd reklamy Egmontu wróciły do Gigantów, zawsze pokazywały polskie pozycje i były w kolorze. Czarno -białych reklam nie pamiętam. A i jeszcze powiem, że jak można reklamować że w prenumeracie z plecakiem jest on gratis, skoro opcja bez niego jest tańsza?

Do tej pory, odkąd reklamy Egmontu wróciły do Gigantów, zawsze pokazywały polskie pozycje i były w kolorze. Czarno -białych reklam nie pamiętam. A i jeszcze powiem, że jak można reklamować że w prenumeracie z plecakiem jest on gratis, skoro opcja bez niego jest tańsza?