Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
Dział ogólny / Odp: Planeta Komiksów
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Xmen dnia Dzisiaj o 00:15:06 »
Dzięki
Nie mają innego wyjścia niż wysłać komiksy za które zapłaciłem albo zwrócić pieniądze. Żeby to się nie skończyło tak, że będą zwlekać i zwrócą mi kasę jak komiksy już się wyprzedadzą. Widzę, że pakiet tomów 1-3 na gildii jest już niedostępny.
2
Dział ogólny / Odp: Studio Lain - wybór okładek
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Gustavus_tG dnia Dzisiaj o 00:13:18 »
Parafrazując słowa pewnej znanej na południu kraju piosenki:
- O mój k-specu, umierasz mi w biały dzień.
3
Dział ogólny / Odp: Jakie komiksy właśnie czytacie?
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Leyek dnia Dzisiaj o 00:06:32 »

Domy potępionych - spory zawód. Uznany zespół twórców i ciekawy punkt wyjścia. Jak tu u Brubakera niezłe poprowadzenie fabuły, wsparte solidnymi rysunkami. Jednak co z tego jeśli całe napięcie rujnuje strasznie przewidywalny i naiwny plot twist, a otwarte zakończenie w tym wypadku pasuje jak pięść do nosa. Chyba najsłabszy komiks Bru/Phillipsa jaki u nas wydano. 5/10.
4
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Leyek dnia Śr, 04 Marzec 2026, 23:54:55 »
No popatrz, a niektórym tutaj się wydawało, że tworzą jakąś społeczność, wręcz rodzinę i bronili SL przed jakąkolwiek krytyką. Wyszło jak zawsze - stali się zbędni jak już pomogli w napędzeniu biznesu, który stał się samograjem przez hype nieproporcjonalny do jakości wydawanych tytułów. Nawet takiego przeciętniaka jak "Oko Odyna" udało się opylić. 

I jeszcze dalej sobie wmawiają, że ich głos będzie miał jakiekolwiek znaczenie ("tak odebrałem słowa Arka"). Nawet jak guru wprost wszystkich zlał i poszedł liczyć szekle zamiast klikać zdjęcia okładek.
5
« Ostatnia wiadomość wysłana przez tomekrusłan dnia Śr, 04 Marzec 2026, 23:25:35 »
Ależ robicie aferę: zasady kapitalizmu są proste: jeżeli masz towar, który pójdzie niczym woda to nie inwestujesz w reklamę, bo szkoda czasu i nakładów. Proste jak drut i do tego wyłożone kawa na ławę.

No popatrz, a niektórym tutaj się wydawało, że tworzą jakąś społeczność, wręcz rodzinę i bronili SL przed jakąkolwiek krytyką. Wyszło jak zawsze - stali się zbędni jak już pomogli w napędzeniu biznesu, który stał się samograjem przez hype nieproporcjonalny do jakości wydawanych tytułów. Nawet takiego przeciętniaka jak "Oko Odyna" udało się opylić. 
6
Dział ogólny / Odp: Studio Lain
« Ostatnia wiadomość wysłana przez rapr dnia Śr, 04 Marzec 2026, 23:00:08 »
A może Brygada 2 przy okazji wydania planszowej wersji?
https://ontable.pl/portal-games-covenant-2/
7
Dział ogólny / Odp: Studio Lain
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Castiglione dnia Śr, 04 Marzec 2026, 22:58:36 »
W sensie komiks? No rysunkowo słabo, nie wiem jak z fabułą. Przy ogłoszeniu zapowiedzi liczyłem, że może uda się zrobić coś w stylu "Power Rangers", ale raczej o to ciężko.
8
Dział ogólny / Odp: Planeta Komiksów
« Ostatnia wiadomość wysłana przez wayne_collector dnia Śr, 04 Marzec 2026, 22:55:06 »
No ja też ostrożnie podchodzę do tego wydawnictwa, dlatego najbardziej bezpieczną opcją jest zamawianie ich komiksów na Gildii - bo sama jakość tych wydań na twardo jest zaskakująco dobra, bałem się fuszerki, a jest dobrze.
Mam nadzieję, że uda ci się rozwiązać tą sytuację i dostaniesz swoje komiksy Xmen.
9
Komiksy europejskie / Odp: Lucky Luke
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Takesh dnia Śr, 04 Marzec 2026, 22:36:12 »
Ale przecież wszystkie komiksy są dla dzieci... ::)
10
Filmy i seriale / Odp: Lanterns (2026)
« Ostatnia wiadomość wysłana przez misiokles dnia Śr, 04 Marzec 2026, 22:08:58 »
Ale ten Aaron Pierre ma fajne oczy - jest w nich coś obcego i magnetyzującego!
Strony: [1] 2 3 ... 10