5
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Piterrini dnia Dzisiaj o 15:43:12 »
Dziwię się jak zadziałała prowokacja ze strony @Grzmichuja, a panowie piszący wyżej peany na cześć pracownicy Egmontu...
// Od kilku miesięcy średnio działają mi adblocki na Facebooku, widzę masę reklam i postów z grup publicznych jakie mnie nie interesują, przeciętne posty na takich grupach to np. "patrzcie co narysowałem", "patrzcie ile przebiegłem", po kilku godzinach od publikacji 30 lajków i może komentarz albo dwa, z tym że posty kończące się na "-em" nie są w większości, posty kobiet to kompletnie odmienna reakcja, kilkaset lajków i dziesiątki komentarzy, w tym połowa mężczyzn: "ładny wynik pasuje do ładnej kobiety", a druga połowa to kobiety przestrzegające się przed mężczyznami co do nich wypisują po wstawieniu takich (jakichkolwiek) postów...
Pracownica Egmontu robi to, za co jej płacą, raz włączyłem filmik z nią, napisałem tu enigmatycznie co mi się nie podoba i ani razu więcej nie słuchałem. Rozumiem że może się komuś podobać, że kobieta mówi o komiksach, ale bez przesady z pochwałami, w moich oczach niczym się to nie różni od ww. wspomnianego przykładu Facebookowego, @Grzmichuj nie potrafi/nie chce napisać w sposób kulturalny, ale kilka obserwacji ma trafnych, wbrew zdaniu osób oburzonych.