Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
Komiksy polskie / Odp: Wydawnictwo Kameleon
« Ostatnia wiadomość wysłana przez gloriadeus dnia Dzisiaj o 02:45:39 »
Po co Dąbrowskiemu zbiórka jak był drukowany w gadzinówce „NIE" Jerzego Urbana (W latach 1981–1989 rzecznika prasowego komunistycznego rządu gen. Jaruzelskiego w PRL. Był w tym okresie jednym z głównych autorów propagandy państwowej i cenzury. Wikipedia). Jak widać znaleźli wspólny język.
2
Dział ogólny / Odp: Studio Lain
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Castiglione dnia Wt, 08 Lipiec 2025, 23:57:13 »
3
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Xmen dnia Wt, 08 Lipiec 2025, 23:49:49 »
Z horrorów to Event Horizon  Dark Descent zapowiada się wyśmienicie. Będzie to historia opowiadająca o tym co stało się z załogą po uruchomieniu tego eksperymentalnego napędu.Niestety premiera dopiero 20 sierpnia i nie wiem czy będzie to one shot, czy jakaś dłużej trwająca seria ale SL mogło by to umieścić na radar.

+1
4
Filmy i seriale / Odp: Filmowe uniwersum DC Comics - zapowiedzi, plotki
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Pan M dnia Wt, 08 Lipiec 2025, 23:26:48 »
Odbiór nowego Supermana u krytyków na ten moment wygląda tak

https://www.rottentomatoes.com/m/superman_2025

https://www.metacritic.com/movie/superman-2025/
5
« Ostatnia wiadomość wysłana przez carnivale dnia Wt, 08 Lipiec 2025, 22:50:51 »
Nie ma. Napisałem , ze premiera 20 sierpnia i żeby brać to na radar .Scenariusz Christian Ward, rysunki Tristan Jones
6
« Ostatnia wiadomość wysłana przez komiks dnia Wt, 08 Lipiec 2025, 22:48:36 »
7
Dział ogólny / Odp: Jakie komiksy właśnie czytacie?
« Ostatnia wiadomość wysłana przez donT dnia Wt, 08 Lipiec 2025, 22:41:39 »
Jezeli podeszla Wam Klatwa Amby, a nie kupiliscie jeszcze tomu 2, to bardzo polecam sie zaopatrzyc. Dwojka, zachowujac szkatulkowa strukture, w sprawny sposob kontynuuje rozpoczete watki oraz dorzuca kolejne. Pomimo natloku postaci, ogromnej ilosci roznorakich bostw o dziwacznej charakterystyce i jeszcze dziwniejszych imionach, komiks ten czyta sie fenomenalnie. Biorac pod uwage jak zlozony i przebogaty jest material zrodlowy, Baranko ogarnia temat wzorowo i niezwykle przystepnie. Kompletnie inny krag kulturowy nie ma tu absolutnie zadnego znaczenia, wrecz przeciwnie - mruga subtelnie okiem, intryguje i wciaga. Rysunkowo jak zawsze, na pelnym gazie, bez zadnych kompromisow (choc to akurat nie jest zadna niespodzianka). Jak dla mnie bomba, zdecydowanie warta kazdego miejsca na polce.
8
« Ostatnia wiadomość wysłana przez carnivale dnia Wt, 08 Lipiec 2025, 22:36:48 »
Z horrorów to Event Horizon  Dark Descent zapowiada się wyśmienicie. Będzie to historia opowiadająca o tym co stało się z załogą po uruchomieniu tego eksperymentalnego napędu.Niestety premiera dopiero 20 sierpnia i nie wiem czy będzie to one shot, czy jakaś dłużej trwająca seria ale SL mogło by to umieścić na radar.

9
Zakupy / Odp: Gildia.pl
« Ostatnia wiadomość wysłana przez komiks dnia Wt, 08 Lipiec 2025, 22:08:20 »
Ciekawe czy klient z milionowym zamówieniem, otrzyma jakiś prezent?
10
« Ostatnia wiadomość wysłana przez maxim1987 dnia Wt, 08 Lipiec 2025, 22:08:01 »
jest japonczyk co robil takie pojebane odrzucajace komiksy
ale wylecialo mi z glowy jego nazwisko
Może Shintaro Kago?
Strony: [1] 2 3 ... 10