Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
Dział ogólny / Odp: Studio Lain
« Ostatnia wiadomość wysłana przez wayne_collector dnia Dzisiaj o 00:25:48 »
W tym roku wychodzi 7 kompendium czyli 350 zeszytów - w ilu tomach wyobrażacie sobie zatem wydanie SL, w pakiecie "wszystko na raz" i opłacalnej dla wydawcy cenie?
To już pytanie kieruj do Arka, o ile się nie mylę mówił, że jesli już to 100 zeszytów w 4 kobyłkach i każda wielkości takiej jak tom Darkness, i w cenie 800zł za całość - ale no spoko, cieszymy się więc, że wychodzą zagraniczne wydania, najlepiej to więc w ogóle nie wydawać nic u nas, bo przecież są wydania zagraniczne co nie? Tylko potem proszę nie narzekaj, że nasz rynek komiksowy się nie rozwija i stoi w miejscu czy coś  ;D
2
Zakupy / Odp: Giełda - Sprzedam, kupię, zamienię
« Ostatnia wiadomość wysłana przez bosssu dnia Pn, 21 Kwiecień 2025, 21:48:08 »
3
Komiksy amerykańskie / Odp: Ed Brubaker
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Warpath dnia Pn, 21 Kwiecień 2025, 21:10:20 »
Oby tak się stało. Teraz, gdy duet twórczy jest o wiele bardziej znany i ceniony po licznych innych publikacjach, IMO to byłby świetny ruch. Gdy Fatale wychodziło po raz pierwszy, niewiele osób miało jakąkolwiek świadomość odnośnie obydwu panów i z czym to się je.
4
Komiksy amerykańskie / Odp: Batman
« Ostatnia wiadomość wysłana przez bibliotekarz dnia Pn, 21 Kwiecień 2025, 20:57:29 »
Detective Comics Tyniona przed runem Snydera. Ktoś tam nieźle pochlał:)
Niedawno o tym wspominałem, ale w Stanach run Tyniona jest znacznie bardziej ceniony niż w Polsce. Dla mnie więc żadne zaskoczenie.
5
Dział ogólny / Odp: Scream Comics
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Warpath dnia Pn, 21 Kwiecień 2025, 20:51:58 »
Szczególnie w formie pojedynczych albumów, ale jak już wypuścili, to mogliby dać znać co dalej z serią.
6
Dział ogólny / Odp: Scream Comics
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Midar dnia Pn, 21 Kwiecień 2025, 20:50:00 »
Nie wiem, po co w ogóle z tym startowali.
7
« Ostatnia wiadomość wysłana przez 79ers dnia Pn, 21 Kwiecień 2025, 20:41:41 »
Z TM-Semic mam komplet superhero - około 600 zeszytów, a Knightfalla, śmierć Supermena i jak do tej pory wszystkie wydane przez Egmont epice kupiłem. Komiksy są do czytania/oglądania, a nie klepania dookoła kto ma więcej, albo jak dobrze, że ktoś inny nie ma. Jak nie widzę szans na wydanie czegoś  po polsku, albo miałbym przepłacać jak chociażby w przypadku Spawna, czy artbooka Thorgala to wybieram oryginał. Angielski czy francuski nie być trudna język. Darkness brałem ze względu na lepszą jakość wydania i zbliżoną cenę, ale nie zawsze to jest najważniejsze.
8
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Kandor dnia Pn, 21 Kwiecień 2025, 20:31:18 »
W tym roku wychodzi 7 kompendium czyli 350 zeszytów - w ilu tomach wyobrażacie sobie zatem wydanie SL, w pakiecie "wszystko na raz" i opłacalnej dla wydawcy cenie?
W tylu, w ilu będzie konieczne😀
9
Dział ogólny / Odp: Egmont 2025
« Ostatnia wiadomość wysłana przez AntekSocjalny dnia Pn, 21 Kwiecień 2025, 20:30:35 »
Kilka numerów Pasażera mam, w pudle w piwnicy u rodziców, jak większość zinów. Będę w odwiedzinach to przejrzę u mnie od lat black metal w głowie siedzi

Jeden z najlepszych thrashowych albumów

10
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Kandor dnia Pn, 21 Kwiecień 2025, 20:29:59 »
Wayne, ja już kilka komiksów sprzedałem jak tylko się dowiedziałem że wyjdą po polsku i to, nierzadko, w lepszym wydaniu😀
Strony: [1] 2 3 ... 10