Parę fotek półeczki nad biurkiem, mebelek oczywiście samoróbka, specjalnie pod wymiar, na każdym poziomie mieści dwa rzędy pudełek, obecnie gry na PC są z tyłu, na konsole z przodu. PS3 zajmuje jedna poleczkę w dwóch rzędach, do fotek nieco poprzestawiałem układ.
PS4: Oczywiście nie mogło zabraknąć takich serii jak God of War, Uncharted, Tomb Raider czy komiksowe Spider-man i Batman, są tu także tytuły które można potraktować jako "lektura obowiązkowa" na PS4: Wiedźmin 3, Horizon, The Last of Us, Bloodborne, inFamous, Hellblade, Detroit itp. Nie zabrakło dziwnych tytułów: Rime, Shadow of the Colossus, The Girl and the Robot itp. Darksiders czy DMC pokończyłem już dwa-trzy razy (na rożnych platformach
), staram się także przekonać do FPSów na konsoli, Doom, Titanfall, czy Wolf czekają jeszcze na ogranie.
WII i WIIU to taka fanaberia, konsolę nabyłem gdy odchodziła do lamusa, a jej ceny zaczynały wariować, udało się zdobyć ja jeszcze za ludzkie pieniądze. Uruchomiana ze trzy razy, póki co, czeka na lepsze czasy. Z gier udało się zdobyć co ciekawsze tytuły, w tym oczywiście najróżniejsze Mariany, Zeldy gry charakterystyczne dla Nintendo, a także dziwolągi w stylu ZombiU, The Wonderful 101 oczywiście Bayonetta 1 & 2 (tu niestety niemiecka okładka...), a na Wii: Deadly Creatures, Muramasa, Red Steel 1 & 2, Zack & Wiki, Pandora’s Tower, Sin And Punishment itp....
PS3. To od tej konsoli zacząłem przygodę z tego typu sprzętem. Kupiłem używaną, chciałem zagrać w dwie serie: Uncharted i God of War po czym pozbyć się. A skończyło się jak widać. Uncharted brak w kolekcji, wszystkie tytuły które otrzymały wersje odświeżone na PS4 powymieniałem. Niekiedy było warto, jak właśnie w przypadku Uncharted, której to serii pierwszą część znacznie poprawiono. Oczywiście na półeczce nie zabrakło platformówek, w tym Ratchet & Clank w wielu odsłonach, zręcznościówek, strzelanek i obowiązkowych dziwolągów pokroju Kung Fu Rider, El Shaddai Ascension of the Metatron, Short Peace Ranko Tsukigime's Longest Day, Nier, Killer is Dead, Child of Eden. Jako maniak komiksów, jest tu także sporo tego typu tytułów: wiele odsłon Spider-manów, Hellboy, Captain America Super Solider i inne.
Górna półka w tym momencie ma ustawionych parę tytułów na PS4, jeden na WiiU, który niefortunnie nie mieści się pionowo oraz czyste pudełka czekające na podmiankę. Reszta to komiksy, te też gdzieś trzeba poupychać. Na samej górze parę wydań dużo pudełkowych, było tego więcej, ale nastąpiła czystka - niestety, na wszystko miejsca nie starczy (i tak, pozbywałem się ze złamanym sercem, ale cóż zrobić).