Autor Wątek: Zapowiedzi gier, nadchodzące premiery. Ogólnie o grach (różne platformy)  (Przeczytany 31710 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Danio

Odp: Zapowiedzi gier, nadchodzące premiery. Ogólnie o grach (różne platformy)
« Odpowiedź #240 dnia: So, 03 Maj 2025, 07:23:49 »
https://www.rockstargames.com/newswire/article/258aa538o412ok/grand-theft-auto-vi-is-now-coming-may-26-2026
Raczej każdy kto wie cokolwiek o branży nie spodziewał się, że to wyjdzie w tym roku, ale fajnie że podali datę dokładniejszą już.

Offline Bushiken

« Odpowiedź #241 dnia: Wt, 06 Maj 2025, 15:50:27 »

Na osłodę Rockstar wrzucił nowy trailer.

Offline Danio

« Odpowiedź #242 dnia: Wt, 06 Maj 2025, 16:02:41 »
Jest ok. Trailer bez szału, ale i tak się jaram, mocno brakuje mi takich gier. Wszystkie "GTA lajki" się zawinęły to trzeba czekać na mesjasza 6.

Offline Bushiken

« Odpowiedź #243 dnia: Wt, 06 Maj 2025, 16:14:13 »
Tyulu wydawców już pouciekało z premierami na okres późniejszy niż pierwotna data premiery GTA VI a nie ma było co się bać :)

Offline Xmen

« Odpowiedź #244 dnia: So, 10 Maj 2025, 17:59:02 »
Są już recenzje nowego dooma. 15 maja gra trafi do gamepass. Będzie grane? Są tutaj jacyś fani?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Fanatyk_2004

« Odpowiedź #245 dnia: Wt, 13 Maj 2025, 18:24:48 »
Nowy Doom kupiony jakiś czas temu. Jest w drodze do paczkomatu. Jakimś fanem serii nie jestem, ale Doom 3 bardzo mi się podobał. Przeszedłem drugi raz na nintendo. Doom "restartujący serię" przeszedłem też się wkręciłem i bawiłem dobrze, ale od Doom Eternal odbiłem się po kilku godzinach. Tutaj liczę na przyjemną rozwałkę, odstresowującą po pracy i tyle. Tak naprawdę to czekam na wielkie boom i oficjalną zapowiedź Half-Life 3 :) :) :)