Jeden z najbardziej oryginalnych, twórczych, pomysłowych, oddających siłę charakteru i zdolności bohaterów, jak i samą energię danego filmu plakatów promujących i przedstawiających filmy superbohaterskie, jaki powstał w ciągu ostatnich kilkunastu lat. Symetria i równowaga w intensywnym, bardzo energetycznym, ekspresyjnym kolorze, gdzie potężna moc zamknęła się w tej specyficznej skromności.
Wywraca mózg do góry nogami! Ależ naturalna siła bije z tego plakatu! "The Marvels"! Oby ten film okazał się w przyszłości tak dobry jak plakat właśnie!
Czuję, że sage Kanga zdążą rozwinąć i zakończyć a co dalej nie mam bladego pojęcia. Secret wars jest w sumie idealnym momentem na rest wszystkiego i zostawienie Mcu w spokoju na lata ale myślę, że Faige będzie chciał dalej doić markę. Tak czy inaczej kiedy by się to nie skończyło to mcu i tak już swoje zrobiło, zarobiło i zaistniało. Nie są to jakieś niesamowicie głębokie filmy ale jednak to będzie kawał historii dla fanów kina rozrywkowego nie mówiąc o długoletnich fanach komiksów superhero.
W całej tej pokrętnej Sadze (jak oni to zrealizują - to jest gigantyczny projekt, z kilka razy większy wizualnie i fabularnie niż Infinity Saga w MCU) Secret Wars, powinny być dodane postaci Beyondera (Gerard Bulter w tej roli moim faworytem od bardzo dawna), personifikacja Śmierci, One-Above-All i cały Panteon tzw. ,,abstraktów" a nie postaci, bo moc takowych bytów jest daleko, daleko poza kategorią typu ,,najpotężniejsza postać w Uniwersum", aby je nazywać ,,postaciami". Nie zapominajmy o Dr. Doomie, Kamieniach Norn, które mogłyby pomieszać w koncepcji Secret Wars, jak i w całym Multiversum MCU i setkach pomysłów, o których wiem, ale zapewne zapomniałem napisać, a miejsca by nie starczyło.

A właśnie, już teraz MCU buduje kawał historii kina rozrywkowego. Potencjał, ba!, źródła z których ten potencjał może być wydobyty - jest wręcz do kreowania niezapomnianego, świetnego w wymiarze fabuły, postaci i wizualiów, Uniwersum Kinowego dla Disney/Marvel Studios olbrzymi... OLBRZYMI! Od komiksów począwszy, przez seriale animowane (np. te nowej generacji, z lat 2010-2019). I teraz to tylko do opatrzności kierować swe modły albo wysyłać listy z petycjami do Kevina Feige, żeby oni to dobrze wykorzystali!