Autor Wątek: Filmowe uniwersum DC Comics - zapowiedzi, plotki  (Przeczytany 232309 razy)

Michael_Korvac

• Gość
Odp: Filmowe uniwersum DC Comics - zapowiedzi, plotki
« Odpowiedź #750 dnia: Cz, 25 Marzec 2021, 12:43:27 »
"Liga Sprawiedliwości Zacka Snydera" w chromie i czerni?! Ha! Na szalejące promienie Omega Darkseida! Trafione w punkt; fanowsko-geekowskie gusta połechtane; dawać tu opcję ,,black and chrome" tego filmu na płyty Blu-Ray/Blu-Ray UHD.  :) ;) Teraz to tylko czekać na kolejne odsłony snyderowskiej Ligi Sprawiedliwości. Koniec "The Snyder Cut" do tego zobowiązuje.
Spoiler: PokażUkryj
Równanie anty-życia i realizacja entropijnego uwielbienia Darkseida
- same się one nie odnajdą, same się nie dokonają... :o

Materiały zakulisowe "Ligi Sprawiedliwości Zacka Snydera"; miłe słowa ekipy filmowej, plus małe wyjaśnienie od Zacka Snydera. Piękny, krótki klip!  :o ;D

Offline michał81

« Odpowiedź #751 dnia: Pt, 26 Marzec 2021, 17:30:15 »
wylądował pierwszy zwiastun nowego THE SUICIDE SQUAD

« Odpowiedź #752 dnia: Pt, 26 Marzec 2021, 20:01:16 »
Wygląda to bardzo...tak sobie, jak nie gorzej. Starro jest i John Cena, tyle dobrze.

Offline Koalar

« Odpowiedź #753 dnia: Pt, 26 Marzec 2021, 22:03:02 »
Albo tym razem powstał gówniany trailer SS, za to film będzie fajny, albo Gunn postanowił rozpieprzyć DC od środka.
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline Jaxx

« Odpowiedź #754 dnia: Pt, 26 Marzec 2021, 22:46:57 »
Bez jaj, ale to wygląda jak jakaś cosplay'owa parodia... Ciężko mi uwierzyć, że Gunn poszedł w stylistykę Arrowverse, coś musi się za tym kryć, ale chyba nie chcę przekonać się co. Jeden z nielicznych trailerów, który mnie wręcz odrzucił od filmu.

Cóż... #restoreSnyderverse

Offline R~Q

« Odpowiedź #755 dnia: Pt, 26 Marzec 2021, 23:35:25 »
Wygląda jak quipfest rodem z Marvela, tylko z przeklinaniem i zabijaniem. Obym się mylił. Nie zmienia to faktu, że samo istnienie tego filmu i jego nazwa to kolejny policzek dla autora prawdziwego Suicide Squadu, Davida Ayera.

Offline Leyek

« Odpowiedź #756 dnia: Pt, 26 Marzec 2021, 23:42:07 »
A dla mnie fajnie to wygląda. Tak głupkowato, że aż przyjemnie. Ostatnie co oglądałem z DC to pierwszy Superman (Man of Steel - nuda straszna) i ze 40 minut poprzedniego Suicide Squad (potem zasnąłem), a ten nowy SS tym zwiastunem mnie zachęcił, żeby kiedyś (w jakimś streamingu) rzucić okiem.

Offline Cringer

« Odpowiedź #757 dnia: So, 27 Marzec 2021, 00:26:33 »
Fajnie to wygląda. Pierwszy Suicide Squad podobał mi się głównie ze względu na postacie. Film jako całość był taki se, ale fajne postacie z DC go ratowały. Owszem można było to zrobić lepiej i na ten moment wygląda na to że zrobiono to lepiej. Czekam z niecierpliwością.

Offline Gieferg

« Odpowiedź #758 dnia: So, 27 Marzec 2021, 08:38:40 »
Co za żenujący syf...
« Ostatnia zmiana: So, 27 Marzec 2021, 08:40:48 wysłana przez Gieferg »

sum41

• Gość
« Odpowiedź #759 dnia: So, 27 Marzec 2021, 09:16:56 »
Jak dla mnie Gunn zrobile fajny trailer do pierwszych GotG, film byl niezly ale szalu na skale kosmiczna to tam nie bylo a powinna. 2 czesc byla ladna ale tez bez szalu i w zasadzie o niczym.

Offline misiokles

« Odpowiedź #760 dnia: So, 27 Marzec 2021, 09:54:09 »
Gunn z GotG zrobił szał na miarę kosmiczną, gdyż przed premierą prawie nikt w ten film nie wierzył.

Offline Pan M

« Odpowiedź #761 dnia: So, 27 Marzec 2021, 10:04:36 »
Bo ja wiem czy Gunn miałby po coś rozwalać filmowe DC od środka? Przez aferkę z Disneyem GOTG vol 3 mógłby nie być przez niego kręcony wcale, a tak chłop może się odegrać na Disneyu zrobieniem filmu u konkurencji.

Offline R~Q

« Odpowiedź #762 dnia: So, 27 Marzec 2021, 10:35:43 »
Na HBO GO jest już "Liga Sprawiedliwości Zacka Snydera: Sprawiedliwość Jest Szara". Obejrzałem pierwsze 20 minut i muszę przyznać, że nie wygląda to gorzej, niż kolorowa wersja.

Offline SawiK

« Odpowiedź #763 dnia: So, 27 Marzec 2021, 14:15:45 »
Co to za penisy na tej plaży 🤯
Zwiastun całkiem całkiem tylko ten humor ala American Pie/Straszny film 😔 to ma być chyba mocno Deadpoolowate oby nie skończyło się jak przy Har... Ptakach Nocy

Bender

• Gość
« Odpowiedź #764 dnia: So, 27 Marzec 2021, 15:41:01 »
Nie wiem, albo ja się robie stary albo filmy zaczynają być nieoglądalne. We wszystkim jest ten żenujacy netflixowy (i ostatnie niestety charakterystyczny także dla hbo) vibe gdzie wszystko jest sooo COOOOL, sooo dramatic,  soooo egdyyyy ....
Wystarczy minuta trailera nowego filmu alb serialu i mam dość.

A ten trailer jest idealnym przykłądem, bo jest dodatkowo modelowo bezbecki.