Autor Wątek: Filmowe uniwersum DC Comics - zapowiedzi, plotki  (Przeczytany 241491 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yorik

Odp: Filmowe uniwersum DC Comics - zapowiedzi, plotki
« Odpowiedź #1800 dnia: Dzisiaj o 07:40:01 »
Tematycznie:

"Go ahead....I've had to deal with worse."

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #1801 dnia: Dzisiaj o 11:03:25 »
nie podoba mi się ta Supergirl, taki facet z cyckami.

Nie jest Ci po ludzku wstyd tak obrażać? Byłoby Ci miło gdyby ktoś określił cię mianem : "baba z penisem"?
Już pomijam; że obrażanie tak ładnych kobiet jak Milly Alcock jest domeną facetów którzy według ich własnej skali są 2/10.🤷‍♀️😋

Ja tam wierzę że Gunn po raz kolejny trafił w dziesiątkę z wyborem; a Milly po prostu JEST Supergirl. Będę w szoku jeśli nie okaże się moją ulubioną kobiecą superbohaterką w DC...

Z drogi śledziki, Bogini z Kryptonu leci! Clarkuś Skarbie; przesuń się; starszej kuzynce miejsce zrób.
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline Dracos

« Odpowiedź #1802 dnia: Dzisiaj o 12:05:30 »
Dopiero obejrzałem ten trailer nie jest źle, w końcu akcja dziejąca się w "kosmosie".

Offline komiks

« Odpowiedź #1803 dnia: Dzisiaj o 12:10:07 »
@Harlequinka nie chodzi o aktorkę.
Brandon Sanderson w jednej z przedmów do swojej książki - chyba "Z mgły zrodzony" - wyraził podobną krytykę wobec współczesnego sposobu pisania postaci kobiecych w fantasy. Wskazał, że często bohaterki są skonstruowane jak mężczyźni z kobiecymi cechami fizycznymi, użył chyba nawet określenia "faceci z piersiami" i ja się z nim zgadzam. To samo widzę w filmach i serialach. Jest trend aby kobiety były strong women i najprostszym sposobem jest napisanie scenariusza dla roli męskiej i obsadzenie w niej kobiety. Więc odpowiadając na Twoje pytanie, nie jest mi wstyd.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness