Forum KOMIKSpec.pl - społeczność miłośników polskich i zagranicznych komiksów
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
Tryb nocny
Forum KOMIKSpec.pl
»
Pozostałe
»
Filmy i seriale
»
Animowane filmy i seriale
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
...
5
6
[
7
]
Autor
Wątek: Animowane filmy i seriale (Przeczytany 15345 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bazyliszek
Polubień: 3394
Nosiciel Prawdy
Odp: Animowane filmy i seriale
«
Odpowiedź #90 dnia:
Śr, 27 Marzec 2024, 21:26:11 »
3 sezon Bad Batch wygląda pięknie. Mamy 9 odcinek i pojawia się Ventress! Cudownie się to ogląda. Tak samo cudownie jest prowadzony wątek Tantiss w tym sezonie. Ciągłość, motywy, nawiązania w całym uniwersum to chyba to co najbardziej kocham w Star Wars. Jak seriale się łączą ze sobą, to śliczne to wygląda. Byłem wzruszony gdy oglądałem ten odcinek. Tak samo gdy kończono wątek Ventress w Wojnach Klonów.
Gustavus_tG
Polubień: 460
«
Odpowiedź #91 dnia:
Cz, 28 Marzec 2024, 09:58:15 »
Obejrzałem dostępne na platformie odcinki X-men i niezły tam jest kocioł powyciąganych motywów z różnych okresów i połączonych w jedno. Ale o dziwo spina się to w miarę sensownie w jedną całość i fajnie się ogląda. Trochę szkoda tej czołówki niemal jeden do jeden przeniesionej z wcześniejszego serialu. I scena z Jubilee w dyskotece. Taka była muzyka w latach 90?
Bazyliszek
Nosiciel Prawdy
«
Odpowiedź #92 dnia:
Cz, 11 Kwiecień 2024, 13:38:52 »
Najnowszy odcinek Bad Batch 3x12 to znowu piękne sceny. Zrobili starcie turboczołgów i kanonierek. Piu, piu, piu, piu, budda, budda, budda, BUM. O takie Gwiezdne Wojny nic nie robiłem.
Bazyliszek
Nosiciel Prawdy
«
Odpowiedź #93 dnia:
Nd, 09 Luty 2025, 12:15:19 »
Miałem zakładać nowy temat i się naprodukować jaki to nowy serial "Your Friendly Neighborhood Spider-Man" jest zły i dlaczego, ale mi się odechciało, bo to nie ma sensu. To jest zupełnie inny bohater, zupełnie inny świat, tylko wzorowany na tym co znamy z komiksów. Są pewne ciekawe pomysły, jak nowi przeciwnicy czy fajne muzyczki. Ale więcej jest złych rzeczy scenariuszowych - zamiana ról, zupełnie nowe modele starych nazwisk, BRAK PAJĘCZEGO ZMYSŁU. Animacja mimo że uproszczona to i tak się rwie w ruchach kończyn. Nie skończyłem wcześniejszego Ultimate Spider-Mana, bo już nie dawałem rady znosić tej chały. Tutaj mam wrażenie, że będzie podobnie. A szkoda, bo X-Men 97 byli fajni.
Kadet
Polubień: 3234
Szcze ne wmerła Ukrajina.
«
Odpowiedź #94 dnia:
Cz, 13 Luty 2025, 00:44:24 »
Z okazji 85. rocznicy powstania Toma i Jerry'ego WB przez cały luty puszcza w pętli na swoim kanale 26 klasycznych kreskówek:
//www.youtube.com/watch?v=XDFKfdi84Co
(4 os. lubi to)
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem:
https://www.siepomaga.pl/walka-agatki
.
Dziękuję z całego serca!
volker
Polubień: 632
«
Odpowiedź #95 dnia:
Cz, 13 Marzec 2025, 09:16:32 »
Oglądam, właśnie
Częste skutki uboczne
(Common Side Effects)
na platformie HBO Max i naprawdę mnie wciągnęło. .
..Koleś odkrywa grzyba, który okazuje się lekiem na wszystko. Dowiadują się o tym koncerny farmaceutyczne i różne agencje, którym nie do końca się to podoba...
Fajny klimat, całkiem inteligentna rozrywka, polecam.
//www.youtube.com/watch?v=uHN9QbWytcE
«
Ostatnia zmiana: Cz, 13 Marzec 2025, 09:18:20 wysłana przez volker
»
(1 os. lubi to)
Drukuj
Strony:
1
...
5
6
[