Autor Wątek: Amazon Prime Video  (Przeczytany 25121 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pan M

Odp: Amazon Prime Video
« Odpowiedź #195 dnia: Wt, 14 Maj 2024, 16:08:47 »

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #196 dnia: Pt, 14 Czerwiec 2024, 12:20:34 »
Mam nadzieję że do premiery 2 sezonu zdążę wyłuszczyć całą moją analizę tego zwiastunu, aczkolwiek po wielokrotnym obejrzeniu w głowie miałam tyle myśli że nie wiem czy dam radę. ;)

Tymczasem Amazońskie Konto Ringsów wrzuciło na ruszt świeże mięsko; tj. wrzuciło na srebrnej tacuszce bardzooo sugestywnego gifa:

Btw. klimatyczna melodyjka! 😈

Spoilery ze zwiastuna, a także moje przypuszczenia w oparciu o tolkienowskie lore.

https://www.instagram.com/reel/C8HpkaPJRKi/?igsh=YWZkYWIxN3pjM3Q=

Jak ten szczególny obrazek skwitowała cudowna Tea with Tolkien? (Tolkienara i moja "partnerka w zbrodni"  - czyli shipowaniu
Spoiler: PokażUkryj
Galadrieli z Sauronem!
🤣)

Sauron`s POV:
"Galadriel! Czy kochałabyś mnie, gdybym był czującą plamą czarnego szlamu?" 😏

Wygląda na to, że potwierdzi się jedna z moich teorii, (której nie zdążyłam tu wyłuszczyć bo taka ze mnie grzebla!🤪) i ta dziwna, przerażająca kreaturka to tyż Sauronek we własnej yyy, osobie.🤣

Przyznam, że w pierwszej kolejności stawiałam na... narodziny Sheloby. 😏

Kolejny strzał?
Rytuał czarnej magii, w wyniku którego Mroczny Lordzio ulepiłby z Mroku jakieś zupełnie nowe, oryginalne stworzenie Ciemności...

A tu proszę. Sprawdziła się najprawdopodobniej trzecia furtka, która zdawała mi się zgoła najmniej prawdopodobna.

To sama Prawa Ręka Melkora!

(W rozsypce po tym jak blond dziołcha dała mu kosza - zdarza się! Ważne żeby zebrał się chłopak do kupy. 😜)

Ja pierdziu, jaki kosmita 👽 przeklęty!🙈🤭

Żaaartuję...czekam na mojego Księcia Ciemności! 😍 I robi się coraz ciekawiej, hihi.

A więc gdy Sauron zmienia formę, prawdopodobnie odbywa się to w taki właśnie sposób.
Jak już mówiłam, to bardzo interesujące. Zastanawiam się czy on czuje ból podczas tego procesu? A jeśli tak, jak mocny?
Pamiętam jego wkulw gdy 4 numenoryjczyków próbowało go zmasakrować i zabić w wąskiej uliczce stolicy...Prosił żeby tego nie robili...OCZYWIŚCIE nikt nie chciał by być zatłuczony na śmierć. Nikt nie chce umrzeć w taki sposób. Nawet Sauron. 😋 Z tym że Saurona nie można zabić. Można jedynie zniszczyć jego ciało..., ale nie ducha.
I jeśli tak u niego wygląda proces "przepoczwarzania" się w nową postać? W nowe ciało?
Może po prostu nie chciał przechodzić przez to. Stać się takim...Venomem.👽

Podoba mi się wizja w której zmiana ciała nie byłaby ot, nomen omen, na pstryknięcie palcami. Jak to najczęściej bywa przy takich motywach.
Że shapeshifting to taka bułeczka z masełkiem, czysta, prosta, łatwa i przyjemna...
Fajnie by było, gdyby u upadłego Maiara wyglądało to zgoła inaczej. 🙂
Może przypomina to potworne tortury?

Zastanawiało mnie to już przy pierwszej powtórce sezonu, gdy Sauron był taki wściekły na Adara, za to że jego niegdyś ulubiony ork rozpłatał mu poprzednie ciało. Może kryje się za tym coś głębszego w tym sensie?

Ciekawe mnie też, co tu się właściwie odpier...dzieje? 😋

Być może, budując swą nową powłokę, "skorupkę cielesną", pobiera on bezpośrednio cząsteczki z Ardy?
Należy pamiętać że cała Arda/Ziemia, to w zasadzie taki Pierścień Mocy Morgotha...
Zanim trafił do Pustki, jego mroczne moce
rozlały się po całej Ziemii i na wieczność skaziły ją ciemnością.
Dlatego tak naprawdę nie można wyplenić jej do końca.

Sauron zaś jest Morgotha największym sojusznikiem - wyznawcą; jakby spadkobiercą, prawdopodobnie jest do niego jakoś podłączony. (Mimo tego że Morgoth przebywa w Pustce, to była przepowiednia że powróci i sprowadzi coś w rodzaju Armageddonu.) Bardzo możliwe że Sauron jest w jakimś stopniu podłączony do Mocy Morgotha. A co za tym idzie, do Ardy, skażonej ciemnymi mocami...
Stąd może sobie siebie utkać...z takiej, hm...mazi.

Tak to przynajmniej dla mnie wygląda. 😅
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline Pan M

« Odpowiedź #197 dnia: Pt, 14 Czerwiec 2024, 18:06:03 »
https://naekranie.pl/aktualnosci/koniec-finalowy-sezon-the-boys-5-seria-1718121300

Jak dla mnie dobra wiadomość. Formuła boysów w dużym natężeniu może męczyć, więc bardzo dobrze, że nikomu nie przyszło do głowy rozwlekać tego na siłę.

Do tego po drodze pewnie będą kontynuować "Gen V" i ma powstać "The Boys: Mexico". Jasne widać dojenie projektu, ale jako, ze główna seria zamknie się w rozsądnej liczbie sezonów to kogo nie będą interesować te poboczne projekty może zakończyć przygodę z całością pewnie na tych 5 sezonach.

Pierwsze 3 epizody 4 sezonu The Boys zaliczyły pierwsze dobre opinie, chociaż nie brakuje głosu, ze są ciut słabiej oceniane jak na ten serial.

https://www.imdb.com/title/tt1190634/episodes/?season=4

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #198 dnia: Pt, 28 Czerwiec 2024, 15:46:02 »
'On chce dominować...Ona jest cała podjarana!'

Czyli boooskie,  zmiennokształtne okładki Rings of Power z EMPIRE:

Tu Halbrand/Sauronek jak zmienia skórki:

https://ibb.co/DfxLmbR

Tu Galadriela jak zmienia łaszki:
https://ibb.co/DG1SSwr

Piękna para! 😊 I fakt że Dark Lord robi wszystko byleby wyglądać jak mężuś Elficy! 😂 To się nazywa KOMBINATOR.😂

A tu demony które Sauron trzyma na swoim podwórku zamiast Cerbera czy cuś..😂
https://ibb.co/RSDsgqP

Źródło:
https://www.instagram.com/p/C8uTf1ENXdJ/?igsh=MXNzZHIxanRhc2Njaw==

Nie da się ukryć że moje kółko Haladrielkowych Akolitek już wygrało! Hihi. 🤣

Bo grzecznie, miło i uprzejmie już było! 😇Teraz jest czas wyłącznie na Zbrodnie Sauronkowe! 🥳

A, i zmieniono rating ROP w sezonie 2 na PG+16!

https://ibb.co/TmXDQ15
« Ostatnia zmiana: Pt, 28 Czerwiec 2024, 15:47:51 wysłana przez Harlequinka »
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline Pan M

« Odpowiedź #199 dnia: Pn, 01 Lipiec 2024, 19:31:12 »

https://screenrant.com/rings-of-power-season-2-hill-troll-image/

Nie rozumiem analogii jakimi Ci ludzie się kierują, troll jak postać z Breaking bad...ale w sumie Ci sami goście porównywali Saurona do Tony'ego Soprano.

To jest jakiś gigantyczny absurd co Ci goście wygadują o najbardziej klasycznym z uniwersów fantasy, oni chyba myślą, że śródziemie to jakiś materiał na serial typu " Dexter".
W zasadzie nie wiem po co im to całe Śródziemie skoro wszystko sprowadza się do tego, że robią z tym rzeczy, które najmniej pasują do Tolkiena. Mogliby równie dobrze robić serial osadzony w Warhammerze Fantasy, Forgooten Realms ale w sumie jakby to miało mieć jakość rop to może lepiej żeby nic już nie robili.
« Ostatnia zmiana: Pn, 01 Lipiec 2024, 19:33:06 wysłana przez Pan M »

Offline michał81

« Odpowiedź #200 dnia: Pn, 01 Lipiec 2024, 22:37:17 »
Mogliby równie dobrze robić serial osadzony w Warhammerze Fantasy, Forgooten Realms ale w sumie jakby to miało mieć jakość rop to może lepiej żeby nic już nie robili.
No właśnie nie mogli. Porażka w boxofficie filmu Dungeons & Dragons: Złodziejski honor pokazuje, że inne światy fantasy niż tolkienowskie Śródziemie nie przebijają się do większej liczby odbiorców. Nawet ekranizacja Warcrafta, która miała być nową filmową serią fantasy upadła po pierwszym filmie, tylko że on był strasznie mierny w porównaniu do Dungeons & Dragons, które pomimo będąc świetnym filmem, też pogrzebało markę, bo już potwierdzono, że porzucono plany na kontynuację. Taki Warhammer to już w ogóle nie ma szans.
« Ostatnia zmiana: Pn, 01 Lipiec 2024, 22:38:57 wysłana przez michał81 »

Offline Pan M

« Odpowiedź #201 dnia: Pn, 01 Lipiec 2024, 23:27:59 »
No właśnie nie mogli. Porażka w boxofficie filmu Dungeons & Dragons: Złodziejski honor pokazuje, że inne światy fantasy niż tolkienowskie Śródziemie nie przebijają się do większej liczby odbiorców. Nawet ekranizacja Warcrafta, która miała być nową filmową serią fantasy upadła po pierwszym filmie, tylko że on był strasznie mierny w porównaniu do Dungeons & Dragons, które pomimo będąc świetnym filmem, też pogrzebało markę, bo już potwierdzono, że porzucono plany na kontynuację. Taki Warhammer to już w ogóle nie ma szans.

Przecież Amazon produkuje właśnie serial z Warhammera 40k. Jeżeli to chwyci, nie widzę powodu żeby nie mogli się zabrać za wersję młotka w settingu fantasy.

Film D&D to faktycznie była niestety porażka finansowa, ale parę miesięcy później  Baldurs Gate 3 w świecie growym zrobił tak ogromne zamieszanie podbijając rozpoznawalność marki do niebotycznych rozmiarów wśród ludzi, że  pojawiły się nawet takie plotki

https://www.ppe.pl/news/332370/baldurs-gate-trafi-na-netflix-streamingowy-gigant-chce-stworzyc-produkcje-z-aktorami.html

Nie wiem czemu nie mieliby na poważnie próbować tego robić skoro  przypadek Wiedzmin 3 pokazał, że da się na bazie sukcesu gry single player zrobić dużą produkcję fantasy. Co innego, ze skutki były mierne, ale ja nie o tym a wyłącznie o możliwościach stworzenia takiego serialu.

Tolkien to jest na chwilę obecne skutecznie zarzynany przez Amazon, że jeżeli się nie ogarną- może ten sezon 2 będzie  cudowną zmianą kursu, ale bardzo w to wątpię- to obrzydzą ludziom temat.  Już coś takiego się stało ze star wars, jasne sporo ludzi to ogląda ale oglądałoby sporo więcej gdyby nie  masa kontrowersji, głupot i smród dookoła tematu. Jest jeszcze ten Warner  z ich planami ale czas pokaże na ile to będzie autentycznie pomysłowe przedsięwzięcie a na ile próba zbicia hajsu na sentymencie do lotra, aczkolwiek oni serialu nie planują.

Imo serial amazonu będzie się staczał w co raz gorszą otchłań niczym Wiedźmin z Netflixa a Westeros też na odcinaniu kuponów ilomaś tan spinn offami ala ród smoka nie będzie wiecznie generować tak silnego zainteresowania i tutaj łatwo, żeby znalazł się ktoś próbujący zgarnąć ludzi spragnionych świeżego i dobrego serialu fantasy.

Offline michał81

« Odpowiedź #202 dnia: Wt, 02 Lipiec 2024, 06:03:13 »
Ale ja nie mówię o Warhammera 40k. To już podchodzi pod syfy, które jest odbierane inaczej. Fantasy ma po prostu pod górkę. Sukces 40k, nie przełoży się na część fantasy.

Natomiast spinoff Gry o tron to całkiem inny temat. Tam ludzie oglądają całkiem z innych powodów niż fantasy. Przecież pierwsze sezony Gry miały średnią oglądalność. Obecnie drugi sezon Rodu ma ogromne spadki oglądalności w porównaniu do pierwszego, a serial swoje kosztuje.
« Ostatnia zmiana: Wt, 02 Lipiec 2024, 06:35:53 wysłana przez michał81 »

Offline Pan M

« Odpowiedź #203 dnia: Wt, 02 Lipiec 2024, 09:49:32 »
Ale ja nie mówię o Warhammera 40k. To już podchodzi pod syfy, które jest odbierane inaczej. Fantasy ma po prostu pod górkę. Sukces 40k, nie przełoży się na część fantasy.

Natomiast spinoff Gry o tron to całkiem inny temat. Tam ludzie oglądają całkiem z innych powodów niż fantasy. Przecież pierwsze sezony Gry miały średnią oglądalność. Obecnie drugi sezon Rodu ma ogromne spadki oglądalności w porównaniu do pierwszego, a serial swoje kosztuje.

Kwestia stworzenia tego jednego serialu fantasy, który okaże się jakościowo wybitny i nie będzie kolejną historyjką osadzoną w Westeros. Gry wideo też okropnie mocno nie dawały sobie rady rady w live action a potem przyszły The last of us, Fallout i nagle w planach są już wersje aktorskie God of War i Horizona. Wcześniej zresztą szlaki dla live action przecierały animacjejak Aracne, Edgerunners i Castelvania.

Komiksowe widowiska też kiedyś kojarzyły się ze strasznymi paździerzami jak te wszystkie Ghost Ridery, Daredevil, F4 z wczesnych lat 2000, aż w 2008 roku dostaliśmy wiadomy film z RDJ. Fakt, że obecnie cały filmowy Marvel jest na wykruszeniu nie zmienia meritum wypowiedzi, że przez kilkanaście lat to zażarło.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #204 dnia: Wt, 02 Lipiec 2024, 15:54:37 »
Nie rozumiem analogii jakimi Ci ludzie się kierują, troll jak postać z Breaking bad...ale w sumie Ci sami goście porównywali Saurona do Tony'ego Soprano.

To jest jakiś gigantyczny absurd co Ci goście wygadują o najbardziej klasycznym z uniwersów fantasy, oni chyba myślą, że śródziemie to jakiś materiał na serial typu " Dexter".

Hola, hola.
On ma na imię Damrod, a znany jest jako "Zjadacz Smoczych Kości". I zapewne nie tylko smoczych; warto zwrócić uwagę na liczne
czaszki
zawieszone u jego pasa. 😏

Skoro twórcy dokonali porównania do gościa z BB - to znaczy że musi być coś na rzeczy. 🧐 I raczej nie oburzałabym się o podobne porównanie.

Najprawdopodobniej Damrod należy do tej wyjątkowej rasy trolli; specjalnie przystosowanej do walki. Wyhodowana przez Saurona, który podbił ich wartość bojową do maksimum. Są nie tylko najsilniejsi, najwytrwalsi, ale też najkrwawsi i najbardziej brutalni spośród innych trolli. Przewyższają też całą resztę swego gatunku inteligencją i podstępnością. Jedynym językiem jakim się posługują to Czarna Mowa. Jeśli w ogóle przyjdzie im ochota by się odezwać ;) Niestraszne im promienie słońca.

Nasuwa się oczywiste podejrzenie, że sam Damrod jest kimś w rodzaju lidera, 'Króla' trolli; tak jak absolutnie wyjątkowym "Okazem" wśród orków okazał się były sauronkowy pupil, Adar. Stojący zresztą przed rzeczonym Damrodem na załączonym obrazku, z mieczem w ręku...
A nawet najzacieklejsi krytykanci ROP byli w stanie stwierdzić, gdy się ich przyciśnie 😂, iż Adar jest jednym z najlepszych elementów serialu.
Niesamowicie charyzmatyczny, ponadprzeciętnie inteligentny, niezwykle świadomy. Tak daleki od obrazu "typowego orka", (tego który nam był serwowany do tej pory); jak to tylko możliwe. Przewyższający innych przedstawicieli swojego gatunku wręcz niebotycznie.

Dlatego sądzę, że Zjadacz Smoczych Kości stanowi podobnie unikalny egzemplarz. ☺

I emmm, co do stu tysięcy poziomów Pustki jest złego w porównaniu Saurona do Tony'ego Soprano?

Twórcy ROP stwierdzili właśnie że jeśli kazano by im wymienić 1 powód; dla którego zdecydowali się na stworzenie 5 sezonowego serialu za 1 mld łącznie, to była nią chęć opowiedzenia historii Saurona. Historii Władcy Pierścieni, który dotąd był traktowany raczej po macoszemu. Zwłaszcza jeśli chodzi o jego wersje ekranowe. ;)
Uważają możliwość przedstawienia postaci Czarnego Pana za fascynujące, i są wdzięczni że pozwolono im wypełnić tę lukę.
Zaznaczyli też, że 1 sezon "Pierścieni" to był taki zaledwie przedwstępiczek. Spokojniutkie, bezstresowe wprowadzenie. Żeby tylko delikatnie zarysować kto, co, gdzie i jak.

I osobiście bawi mnie szalenie że Sauron już w 1 sezonie wyszedł im jako lepsza,  fajniejsza, bardziej zawadiacka i o niebo ciekawsza wersja
Aragorna
; a facet nawet rąk nie zdążył umyć.🤷‍♀️

Aczkolwiek, założyć należy że teraz samozwańczy bóg śmierci i Następca Morgotha przestanie się już pieścić...😂
A ja na to czekam!

"Śródziemie to materiał na serial typu Dexter"?
ALEŻ TAK!

Ja wiem, że te family friendly wersje Jacksona spaczyły nas odbiorców trochę. ☺ I zdaje się nam, że LOTR to urocza bajka dla dzieci z morałem.

Z tym że Śródziemie ma też swoją inną, brudną stronę. To też bardzo krwawe i brutalne historie, pełne obrzydlistwa. Może dlatego Tolkien życzył sobie by "Simarilion" I inne mroczniejsze teksty nigdy nie ujrzały światła dziennego?

Dlatego podwójnie się cieszę z podniesienia ratingu przez Amazon!😋😈
« Ostatnia zmiana: Wt, 02 Lipiec 2024, 16:00:53 wysłana przez Harlequinka »

Offline michał81

« Odpowiedź #205 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 08:08:59 »
Kwestia stworzenia tego jednego serialu fantasy, który okaże się jakościowo wybitny i nie będzie kolejną historyjką osadzoną w Westeros. Gry wideo też okropnie mocno nie dawały sobie rady rady w live action a potem przyszły The last of us, Fallout i nagle w planach są już wersje aktorskie God of War i Horizona. Wcześniej zresztą szlaki dla live action przecierały animacjejak Aracne, Edgerunners i Castelvania.
Tylko nadal przełożenie popularności growego fantasy nie przekłada się na popularność filomowego. Spadki oglądalności Wiedźmina to tylko pokazują. Już zapowiedziano skrócenie całości o dwa sezony, pomimo że serial napędził ponownie sprzedaż gry w pewnym momencie.

The last of us i Fallout to nie jest fantasy. Oba to syfy/postapo. Aracne, Edgerunners i Castelvania to anime, które trafia do innego odbiorcy. Jako filmy pełnomaterażowe pewnie byłyby to finasowe porażki. Fantasy cały czas ma pod górkę.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #206 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 16:56:43 »
Człowiek niezdąży obrócić się na piętce...a już jest zasypywany DARAMI!

Nowe materiały z EMPIRE!!!!
(Z grup fejsbukowych).

UWAGA CIUT SPOILEROWO. Albo i nie. 🤣

Jeśli kiedykolwiek miałam wątpliwości iż Amazon pragnie mnie zniszczyć; teraz już nie mam żadnych...

Nosz kurła...DARK!HALBRAND KTÓRY WYGLĄDA JAK ANAKIN Z ZEMSTY SITHÓW...🤯🥵❤
Czy oni się dowiedzieli że my z Anakinem jesteśmy po rozwodzie, a Mroczny Hal to moja nowa fictional love???
ONI. TO. WIEDZĄ. I. CISNĄ. MNIE.JAK.NIENORMALNI.
Kara za grzechy, nic innego!!!🤣

Adar...Jakże obłędnie prezentuje się na tle ciemnobłękitnego nieba! 💙

Najsympatyczniejsze małżeństwo Śródziemia, nie tylko własnego, krasnoludzkiego gatunku!🥳 PROSZĘ PAŃSTWA UKŁONY DLA NICH.
PS. Wim że wyglądają groźnie, ale to tylko pozory!!🤣

Brat Wiedźmy z Dathomiry w pełnej krasie:

Nasza protoplastka Frodo, czyli urocza Nori!💚

Galadriel ślęczy nad zwojami...Uważaj na oczęta, w tej Ciemności, moja piękna! 😏

Spójrzcie jakie cudo ma za plecami, cóż tam się dzieje...💫

Obcy, zwany dalej albo Gandalfem albo Sarumanem, nie wiadomo na razie ;)

« Ostatnia zmiana: Cz, 04 Lipiec 2024, 16:59:33 wysłana przez Harlequinka »

Offline Pan M

« Odpowiedź #207 dnia: So, 06 Lipiec 2024, 14:53:09 »
Tylko nadal przełożenie popularności growego fantasy nie przekłada się na popularność filomowego. Spadki oglądalności Wiedźmina to tylko pokazują. Już zapowiedziano skrócenie całości o dwa sezony, pomimo że serial napędził ponownie sprzedaż gry w pewnym momencie.

The last of us i Fallout to nie jest fantasy. Oba to syfy/postapo. Aracne, Edgerunners i Castelvania to anime, które trafia do innego odbiorcy. Jako filmy pełnomaterażowe pewnie byłyby to finasowe porażki. Fantasy cały czas ma pod górkę.

The last of us i Fallout to materiał oparty na grach a kiedyś live action tegoż się kojarzyły z Uwe Bollem.

Faktycznie fantasy ma bardzo ciężko obecnie w serialowym światku, ROP ciągnie w dół całe fantasy live action, przez taki korporacyjny ściek masa potencjalnie chętnych nie wyłoży kasy na być może dobre seriale fantasy. Aczkolwiek Uwe Boll nie zabił na zawsze live action gier, to rings of power nie zabije live action fantasy, co najwyżej oziębi zapały potencjalnie chętnych inwestorów.

Swoją drogą nie mogę sobie wyobrazić by ktokolwiek z zarządu Amazonu na serio był fanem twórczości Tolkiena i z radością zaklepał ten  projekt. W końcu to w nim Sauron i Galadriela mają tak rozpisaną relację, że niektóre kobiety  widzą materiał na romans, hobbici to banda praktykująca bardzo brutalny darwinizm społeczny, Galadriela to niesympatyczny zapatrzony w siebie kobiecy buc, socjopatka i wariatka a nie żadna mądra elfia monarchini, Sauron jest smutnym gościem xd, jakiś inny bad guy rozczula się nad orkami i prawi o ich prawach- żeby było mało to rzeczony typ bardziej wygląda jak Drow z D&D albo Mroczny elf z Warhammera Fntasy, niż cokolwiek Tolkienowskiego a wisieniką na torcie jest bitwa sezonu...gdzie by ratować jakaś wiochę przypływa sama królowa Numenoru...

Tutaj chcę przystanąć i tak tylko przypomnieć, ze Jeffz Bezos zarzekał się, ze kocha twórczość Tolkiena

https://www.money.pl/gospodarka/amazon-prime-szykuje-sie-do-swojej-najwiekszej-premiery-jeff-bezos-wyjawil-co-uslyszal-od-syna-6807709601364480a.html

Ta sama wiarygodność co Elon Musk zarzekający się jak to kocha gra wideo, czytaj zerowa.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #208 dnia: Cz, 25 Lipiec 2024, 17:42:21 »
AAAAAAAAAA! ORKI NADCHODZĄ!!!
JUTRO TRAILEEEER!!!!❤🥳🥳🥳
https://www.instagram.com/reel/C92WS8LpT5v/?igsh=ZG1sODljZHMwOWpk

ALEEE BEDZIEEE JAZDAAAAA! JAK NA SMALEC!!!!
IHIHIHIHI! 🤭🤭🤭

Offline Danio

« Odpowiedź #209 dnia: So, 27 Lipiec 2024, 16:19:44 »
A ja tym się jaram:
Ciekawe czy tak fajnie jak w grach uda im się zachować balans między poważną fabułą główną, a niedorzecznymi pobocznymi questami. :)