Cześć, wieki mnie tu nie było.
Sklep działa, próbowałem z ustawieniami i coś tam w nim poblokowałem. Luz, wróciło;)
Alack Sinner 2 w druku.
Polski komiks Trójwymiar (rysowanie Jakuba Kwiatkowskiego miazga!) też.
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem (walka z okładką) - to Wam polecam. Zdecydowanie dla tych, którzy komiks chcą przeczytać, zmierzyć się z czymś czego do tej pory nie doświadczyli.
W toku Tutaj (In.) Willa McPhaila (w składzie, po redakcji), Parque Chas - Bareiro i Eduardo Risso (środki po akceptacji, bawimy się z własną okładką), Codzienna walka (literkowanie), Satsuma gishiden (pierwzy tom do akceptacji poszedł), Bibliomania (tak samo), Nonnonba (też, ale tu walczymy od czerwca o polski tytuł bo japoński u nas nic nie znaczy).
Po tłumaczeniu mamy Feeding ghost (pierwszy w historii Pulitzer za komiks - nie mylić z tym co dostał Spiegelmann) oraz ostatniego Zerocalcare i rewelacyjny Vagabond des etoiles Riffa Rebs'a.
Jest jeszcze jeden Larcenet i jedna niespodzianka, którą podpowiedział nam jeden z czytelników. Ale tam to jeszcze nawet tłumacz nie zaglądął więc nie ma co mówić.
Słowem, wychodzimy z potężnego zatoru, w który wpakowaliśmy się po zmianie BC na Motyle Książkowe i ponad rocznym zablokowaniu kasy przez mangi.
Żyjemy, mamy co wydawać.
Jakby co to wbijajcie na nasze profile na FB i Instagramie, bo tam najszybciej pojawiają się wieści.
Na inne aktywności po prostu nie mam czasu, Mandioca nadal jest kierowana przez jedną osobę, która jeździ na targi i ma jeszcze drugą robotę:)