Autor Wątek: Wydawnictwo Mandioca  (Przeczytany 493298 razy)

Offline michał81

Odp: Wydawnictwo Mandioca
« Odpowiedź #2460 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 19:22:26 »
Chłopie dajże już spokój. Kręcisz jakieś aferki, przypierdalasz się do innych w innych wątkach. Nikt się nie spiął jakoś wielce, dopóki nie zacząłeś o marudach forumowych.
Przeczytaj kolejność postów, nie ja tu zacząłem znowu wjazdy o honorze i biznesie. Więc nie ja tu zacząłem pierwszy kręcić aferki.

Offline starcek

« Odpowiedź #2461 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 19:43:54 »
Limitowany, ekskluzywny, czy inny unikatowy, nigdzie na świecie nie oznacza, że dany tytuł już nigdy nie zostanie wydany.

Nic nowego pod słońcem.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline Leyek

« Odpowiedź #2462 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 19:51:32 »
Przeczytaj kolejność postów, nie ja tu zacząłem znowu wjazdy o honorze i biznesie. Więc nie ja tu zacząłem pierwszy kręcić aferki.

17:08 na FB:
Na pewnym forum już pewnie szykują sztylety, radzę uważać na festiwalach 😆

Kombinacje 5 elementowe bo ludzie z hejtowali dodruk deluxe to se wymyślili większe i bardziej wypaśne niech jeszcze złocenia zrobią i taki format żeby można było nz stole kreślarskim czytać

Więc jednak biznes.

17:08 vs 17:21 i 17:36 (pierwsze jakieś negatywne opinie na forum). Jak na dłoni widać kto chce robić aferki i siać wokół jakąś dziwną nienawiść.

Online Alienus66

« Odpowiedź #2463 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 19:56:46 »
Po uja mnie cytujesz? I jaka nienawiść? Kuźwa zwykła opinia

Offline michał81

« Odpowiedź #2464 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 19:58:10 »
Widzę wchodzimy na wyższy poziom dyskusji. Zaczynamy dyskutować poprzez dwa różne media, może jeszcze zacznij Leyku cytować moje wypowiedzi z diskorda albo tiktoka. Gratuluje osiągnięcia poziomu Bazyla, który odpowiadał na posty z gildii na forum avalonu, możecie podać sobie rękę. Jak nie potrafisz poznać dobrego sarkazmu z fb to słabo z tobą.

Offline Leyek

« Odpowiedź #2465 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 20:02:39 »
Po uja mnie cytujesz? I jaka nienawiść? Kuźwa zwykła opinia

Dla Ciebie czy dla mnie zwykła, dla @michał81 negatywna.

Online Alienus66

« Odpowiedź #2466 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 20:09:26 »
Dla Ciebie czy dla mnie zwykła, dla @michał81 negatywna.
Wydawca i tak zrobi co chce jak mam plan na zarobek niech zarabia bo z tego się pewnie utrzymują ale to nie znaczy że muszę się ze wszystkim zgadzać i nie jest to nienawiść tylko zwykła opinia troche z ironią i tyle Pozdrawiam👍

Offline michał81

« Odpowiedź #2467 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 20:12:22 »
@Leyek to już nagle jakieś pomroki dostałeś widzę, że nie wiesz do które posty biłem. Kto tu zakładał pewne ankiety? Kto tu krzyczał wcześniej o honorze? Na tym forum naprawdę są problemy z czytaniem. No ale nie ma co się dziwić. Jakby więcej osób czytało komiksy niż zabraniało ich wznawiania wydawcy, może ten poziom byłby lepszy :)

Zresztą szkoda że nie cytujesz innych komentarzy z posta, tylko mój, bo są dużo lepsze. ;)
« Ostatnia zmiana: Cz, 04 Lipiec 2024, 20:14:28 wysłana przez michał81 »

Offline Leyek

« Odpowiedź #2468 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 20:15:55 »
@Leyek to już nagle jakieś pomroki dostałeś widzę, że nie wiesz do które posty biłem. Kto tu zakładał pewne ankiety? Kto tu krzyczał wcześniej o honorze? Na tym forum naprawdę są problemy z czytaniem. No ale nie ma co się dziwić. Jakby więcej osób czytało komiksy niż zabraniało ich wznawiania wydawcy, może ten poziom byłby lepszy :)

Cofnąłem się max. jak się dało, a i tak wyszło, że zanim tutaj ktoś się wypowiedział Ty oszczerczo pisałeś o forum dla jakiegoś taniego poklasku na FB. Nie wiem, o jakie posty Ci chodziło, bo nie pamiętam tak jak Ty takich głupotek sprzed 3 miesięcy i nie stawiam sobie za punkt honoru jeżdżenia po każdym co ma inne zdanie ode mnie. Tyle ode mnie i na tym kończę.

Offline kostuch

« Odpowiedź #2469 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 20:59:47 »
Mnie tam bardziej interesuje czy dobra sprzedaz tegoz wydania przybliza wydawnictwo do wydania Eternauty czy to byl tylko argument rzucony na potrzebe chwili

Offline volker

« Odpowiedź #2470 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 22:33:44 »
Dla mnie Blast, Droga i Raport Brodecka to na tyle świetne tytuły, że powinny  być wydawane tak aby ciągle były do kupienia, by jak najwięcej czytelników je poznało i doceniło komiks. Te pozycje powinny też znaleźć się w każdej bibliotece i były  dostępne dla tych którym wystarczy je przeczytać,  a nie musza ich posiadać.

Offline donT

« Odpowiedź #2471 dnia: Cz, 04 Lipiec 2024, 23:17:01 »
Zaraz, zaraz. Zanim niektorym popekaja zylki. Wydawca slowa dotrzymal i wydanie limitowane nadal pozostaje limitowanym. Tu sie nic nie zmienia. To czy zapowiedz nowego, jeszcze bardziej wypasionego jest krokiem eleganckim czy nie to inna kwestia. Jednak co by nie mowic - nie jest to dodruk. A poza tym uwazam, ze dobre rzeczy powinne byc dostepne do kupienia dla wszystkich chetnych, a format ma dla mnie znaczenie drugorzedne. Kropka. 
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Online Alienus66

« Odpowiedź #2472 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 07:30:52 »
Dla mnie Blast, Droga i Raport Brodecka to na tyle świetne tytuły, że powinny  być wydawane tak aby ciągle były do kupienia, by jak najwięcej czytelników je poznało i doceniło komiks. Te pozycje powinny też znaleźć się w każdej bibliotece i były  dostępne dla tych którym wystarczy je przeczytać,  a nie musza ich posiadać.
przeczytałem ten raport i kurcze nie wiem na czym polega fenomen tego komiksu🙂 jest spoko na fajnym poziomie np. graficznie fajnie się prezentuje i do pewnego momentu fajnie się czyta ale w pewnym momencie  zacząłem się zastanawiać skąd aż tyle oh ah no ale cóż może za głupi jestem..

Offline Murazor

« Odpowiedź #2473 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 08:32:15 »
dobre rzeczy powinne byc dostepne do kupienia dla wszystkich chetnych, a format ma dla mnie znaczenie drugorzedne. Kropka.
Racja, ale regularna Droga jest dalej dostepna, więc kto chce przeczytać ten ma taką możliwość.

A Blasta, czy Raportu Brodecka nie ma :'(

Offline bfg

« Odpowiedź #2474 dnia: Pt, 05 Lipiec 2024, 08:40:00 »
raport brodecka też ma mieć nowe, inne wydanie.

przeczytałem ten raport i kurcze nie wiem na czym polega fenomen tego komiksu
ja miałem podobnie, bez wielkich zachwytów, ale to i tak bardzo fajny komiks, pięknie narysowany - w poetyckim stylu (tak mi się kojarzył) :-)