Przykra sprawa z obitym rogiem. Nie rozumiem postępowania wydawców związanego z wysyłką zamówionych komiksów. Folia bąbelkowa tak znacznie podnosi koszty wysyłki?
Mandioca zapowiada już komiksy na 2025 rok. Ma to być: "Kililana song" Benjamina Flao.
Z fb:
Paweł Łapiński, nasz tłumacz z francuskiego, wie że, chodziłem wokół tego komiksu i chodziłem. Ale nie mieli wersji portugalskiej, hiszpańskiej ani angielskiej, a bez czytania, "na same obrazki", kupić go nie chciałem.
Wreszcie trafiła się wersja brazylijska. W Brazylii jest hitem, tak jak kiedyś we Francji.
Uwielbiam historie z rzadkich krajów, te których w czasach krzyku i wyścigu za wszystkim i niczym zdają się wracać do nas z jeszcze większą siłą.
"Kililana song" Benjamina Flao jest taką opowieścią. Przygodowa, kryminalna, obyczajowa, tajemnicza, czasem wesoła, czasem ponura. Takie książki, filmy i komiksy czyta się najlepiej.
272 strony bajecznego artyzmu Benjamina Flao to idealna dawka kolorów, którymi Francuz gra tak, że czasem nie możesz uwierzyć, że to "tylko" jedna strona z komiksu za sto złotych z kawałkiem...
Wydamy w 2025.
W sieci znalazłem takie okładki: