I jak zweryfikowało życie WKKM nic nie zablokowała. Tak podsumowując 
Znikło w moment po starcie WKKM. Astonishing X-Men też było do tego czasu.
Nieprawda. W listopadzie 2013 roku, a wiec rok po ruszeniu WKKM, sprzedawano jeszcze SH Muchy na wyprzedaży na Gildii po 50%, w tym: Wroga Publicznego, Astonishing X-men, Thora-Wikingowie, a nawet All-Star Supermana. I z tego co pamietam, pomimo tej wyprzedazy, dalej na Gildii przez jakis, prawdopodobnie niekrótki czas to zalegało.
@DOWN: W swoim poście odnosiłeś się do posta Lewaczka, który pisał o "Wolverine: Wróg publiczny", i stwierdziłeś, że znikł zaraz po starcie WKKM, a to - jak wskazałem wyzej - nie jest prawda. Natomiast co do konkretnych tomow "Astonishing X-men", w szczegolnosci tomow 3 i 4 nie mam calkowicie pewnych danych, ale moze byc tak, ze zeszly one w okolicach czasowych wydania tomow 1 i 2 w WKKM (tom 2. WKKM grudzien 2013). Tak czy siak, i to, i to nie zeszło "w moment po starcie WKKM".
edit: A ile to jest moment? 
Nie cwaniakuj, bo uderzanie w tym kontekscie w relatywizm to marny argument, bo stawia pod znakiem zapytania Twoją wiarygodność w odniesieniu do wszystkiego co mowiles, mowisz i bedziesz mowil. W dyskusji takiej jak ta nie chodzi o to, zeby wygrac z dyskutantem, ale zeby ustalic rzeczywisty stan faktyczny, dojsc do prawdy. (Niestety wielu forumowiczow o tym zdaje sie nie wiedziec.)
Tak czy siak, sprawdzilem tego "Wolverine'a Wroga publicznego" i obie czesci byly dostepne w sklepach co najmniej do konca 2013. Co wiecej, o ile mnie pamiec nie myli, w tamtych czasach w naszym komiksowie raczej nie uwazano tego komiksu za cos super fajnego.