@laf
Jak coś jest oczywistym żartem, to nie jest kłamstwem. Po to daje się emotki i XD, by nie brać niektórych słów poważnie.
Czy ja coś mam do Punisher Max? Też kocham tą serię, mam wszystkie 10 tomów i się z nimi nigdy nie rozstanę. To samo z najlepszym polskim wydaniem Witaj w domu Frank, czyli tym od Mandragory. I właśnie dlatego wkurza mnie, że teraz Egmont zrobił tak, że mam do wyboru. Albo dopłacę grube hajsy za 6 premierowych zeszytów, albo nie dostanę Punisher Kills Marvel universe, które bardzo bym chciał mieć. To jest czysta złośliwość wydawnictwa, bo spokojnie można było dać to wszystko do 2 tomu.
A niektóre tomy Daredevila to czysta kpina w wykonaniu Egmontu. To samo wydawnictwo, które kiedyś Diabła Stróża podzieliło NA DWIE CZĘŚCI PO 4 ZESZYTY, żeby strzyc owieczki z hajsu, teraz dało ten sam komiks w jednym albumie z dowaleniem drugiej takiej samej objętości z dziurami z runu Bendisa. Na dodatek wydrukowali go tak nieumiejętnie, że rozpadał się po odpakowaniu z folii. To powinno być albo w dwóch tomach, albo od razu te dziury powinny być dodane do tomu numer 1, a nie robić zerówkę. Brak planowania, brak logiki i rozwagi. Tylko to szczwane wpychanie ludzi komiksów, które już miały inne, bardziej rozsądne wydania w Polsce.
@LukCok
Nie zaczynaj jak kiedyś @Antari czy @michał81, którym 2 tygodnie, to mało by kupić komiks który im się podoba w salonie prasowym. Każdy komiks ma swoją ograniczoną żywotność. Pierwszy rzut Szninkiela też dość szybko wymiotło z półek i trzeba było czekać.