SBM leży po całości? A żółte paski w Noir? A te twoje uproszczone grzbiety? A komiksy odwrotnie wklejone w okładki @michał81?? Paprochy na czarnych marginesach, tłach itp? To jest dobra jakość??
Ja pamiętam jak płakałeś na innym forum, kiedy było przesunięcie na Silver Surferze w WKKM. Zapomniałeś już o tym? Pamiętam jak w WKKM w tomie New X-men były wklejone źle strony. Zapomniałeś o tym? KSM leży i kwiczy w kwestiach korekty tego nie da się czytać, bo takie zarzuty stawiałeś WKKDC w której takich błędów co tom nie było.
Wyjaśnij mi jak to logicznie możliwe, że na samym początku 2015 roku DC Deluxe miało 3 tomy, których tytuły były dość różnorodne. Ale już od wakacji 2015 aż do czerwca 2016 po Flashpoint DC Deluxe to były tylko i wyłącznie pozycje z niemieckiej listy Eaglemoss. Przez okrągły rok. Pszypadeq? Nie sondze.Bo TK wiedział już że będzie polska edycja WKKDC, bo dobrze im szło w Niemczech.
Ale co mnie obchodzi co było wydawane w Niemczech. Podaj konkretne linki z 2015 z polskiej zapowiedzi kolekcji.
Jest już wydana brytyjska wersja SBM. I tam Kingpin jest.
Ale co mnie obchodzi co jest w UK. Podaj mi tu link do zapowiedzi polskiej.
Polska edycja powtarza ponad 95% tomów z tej edycji.
Czyli nie w 100%, zatem Kingpin równie dobrze może się nie ukazać. Po za tym Hachette wiedząc jak wygląda sytuacja może ten tom zmienić. Sam piszesz, że potrzebna jest konkurencji, więc Hachette jest sam sobie winien, że nie wydał tego wcześniej.
I było tu pisane, że War & Love w amerykańskim wydaniu Millera na którym bazuje Egmont, było w 4 tomie. A u nas trafiło to do 3 tomu? Po co? Na co? Powinni to zostawić w 4 tomie, gdzie są same duble po Kolekcjach, tak jak w 1 tomie Millera.
Bazyl wiesz, że wydawanie komiksów planuje się z dużym wyprzedzeniem, a nie na kolanie? Po za tym jeśli nie będzie przedłużenia KSM (jak nie było kolekcji Spider-man, a teraz kolekcji X-men), to nawet lepiej, że Egmont zrobił to w ten sposób, bo czytelnicy będą mogli przeczytać tą historie po polsku i nie będzie im "wciskane" w tomie 4, gdzie są historie z innych kolekcji. Cały czas o tym pisałeś w innych wątkach, że ci Egmont "wpycha" komiksy które masz już w kolekcji.