Ciekawa "logika". Na podobnej sobie stwierdzę, że Sleeper i DMZ będą ostatnimi seriami Vertigo, jakie wyda Egmont. Co z tego, że takie stwierdzenie to kompletny idiotyzm? Kto twierdzi inaczej, tzn. że siedzi w dupie TK.
Proszę żebyś nie manipulował moimi słowami. Nie twierdzę, że siedzisz w tyłku TK, bo masz inne zdanie niż ja, tylko odnoszę się do Twoich w dużej mierze bezkrytycznych postów na temat polityki wydawnictwa, które wszystko co robi jest piękne i mądre, do tego dopowiadasz do słów TK coś czego nie powiedział. Podczas spotkanie pytanie o Daredevila było niekonkretne, bardzo ogólnikowe i taka była też odpowiedź TK. Wybacz, ale powiedzenie, że coś chodzi mu po głowie tak jak wiele innych tytułów, nie jest równoznaczne z zapowiedzią. Uważam, że seria "Nieustraszony" nie będzie kontynuowana, a jeśli pojawi się coś z DD to jeszcze jeden tom zbiorczy Millera, choć ja bardziej wierzę w osobne wydanie tych tytułów (akurat są trzy, więc kolejny rok, półtora z głowy), ewentualnie wznowią "Diabła stróża", który też wyszedł w serii Visionares. Powtarzam: to jest moja opinia, nie musisz się z nią zgadzać, tylko po cholerę podczas rozmowy o Spider-Manie atakujesz mnie ni z tego ni z owego?