0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wizyta w Centrum Komiksu cenniejsza niż wszystkie konwenty i cenne źródło informacji.
Po tylu latach działalności mogliby wreszcie wydać jakiś katalog.Przy okazji: W zeszłym roku na Komiksowej Warszawie rozmawiałem z nimi i pytałem o gości zagranicznych, odpowiedzieli, że w następnym roku (czyli 2019) na festiwal do Gdańska mają zamiar sprowadzić autorów Sprycjana i Fantazjusza ( Tome i Janry ), po za tym Marini już parę razy zgodził się po czym odwołał wizytę.
To się nimi podziel.Kurc faktycznie odpowiednio wcześniej wrzuca zapowiedzi na strone. Ale Taurus czy Mucha czy Ongrys to dopiero jak komiks już prawie z drukarni wyjeżdża.
Rozumiem planowanie wydatków, ale po co tyle informacji? Jedna z tych dobrych wieści to ta, że Bum wreszcie obudzi się z Dylan Dogiem - mam nadzieję, że prawda bo czuję stały niedosyt lekkich kryminałów.
na przełom marzec/kwiecień Taurus zapowiedział 11 tom XIII MYSTERYa na kwiecień 5 tom BARAKUDYkonkrety!
Negocjacje w kwestii zakupu broni pomiędzy państwami potrafią chyba trwać krócej.