Ja troszkę nie rozumiem tej dyskusji…
Pisanie o jakiejś gwarancji jest w ogóle nie na miejscu.
Zaraz, moment, czyżbyś należał do tej grupy użytkowników forum, którzy niezbyt uważnie czytają wpisy (ostatnio mamy ich tu prawdziwy wysyp)?
Zgadzam się z Xmenem że lepiej byłoby gdyby wszystkie komiksy były jak Knightfall tom 3. No bo on okładkowo kosztuje tyle samo co np. Epic Spider-man tom 6. Tylko, że komiks z Pająkiem jest ponad 250 stron chudszy. Słabo.
@Bazyl napisał TYLKO o Batmanie, czy może jednak o WSZYSTKICH KOMIKSACH (nawet przywołał jako przykład Spidermana).
Ok masz moja gwarancję i pełne poparcie.
Podrobiłem wpis @Xmena? Serio mnie o taki zabieg oskarżasz? Przecież on nawet chciał, żeby mu fakturę przysłać. :O
Wydawnictwa mogą robić zapisy i przedpłaty tak jak robiło to te od Żółwi Ninja. Jakby zebrało odpowiednią liczbę ludzi, to by drukowali, jak nie, to by oddawali zaliczki.
@Bazyl, jak widać, też się zapalił do akcji (nawet zaczął się martwić, czy jestem wystarczająco wiarygodny).
Chłopakom zmiękła faja, kiedy uświadomili sobie, o jakiej kwocie jest mowa?
Naprawianie sytuacji komiksów w Polsce, ale tylko cudzymi rękami, za cudze pieniądze i ryzyko, a dla siebie zostawiamy mędrkowanie na forum, bez żadnych konsekwencji?
Pisanie bzdur, jeśli samemu nie jest w stanie się nic zrobić, ale oczekuje się, że inni się zastosują, to jest nie na miejscu, panie kolego.
A to co wypisuje później @Bazyl na priva, to jest w ogóle żenada i metr mułu.
Niczego nie sprowadzam do jakiegoś jednego komiksu, dałem propozycję, którą jestem zorganizować od ręki i tyle.
I wyszło jak wyszło, śmiechy-chichy, luzacka brawura, a jak przyszło do konkretów, to szybka ucieczka i i oburzenie, że nie to mieli na myśli?