Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3259104 razy)

jedrol, Yorik, Popiel, MonsterGirl, misiokles (+ 1 Ukrytych) i 60 Gości przegląda ten wątek.

Offline komiks

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #25905 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 10:50:28 »
Na UJ komu jakieś plakaciki, zakładeczki, ja pierdziele. Dorosłe chłopy, a gorzej jak przedszkolaki.

Zacznijmy od tego, że dorosły chłop nie czyta komiksów, tylko interesuje się prowadzeniem biznesu, ewentualnie buduje dom, dla rozrywki oglądnie serial z żoną na kanapie, tyle. Pozdrawiam i życzę wydoroślenia.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Jasiek

« Odpowiedź #25906 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 12:25:32 »
Zacznijmy od tego, że dorosły chłop nie czyta komiksów, tylko interesuje się prowadzeniem biznesu, ewentualnie buduje dom, dla rozrywki oglądnie serial z żoną na kanapie, tyle. Pozdrawiam i życzę wydoroślenia.

Zero związku, brachu, nikt tu nie mówi nikomu jak ma żyć. Odniosłem się do konkretnego tematu, czyli zakładeczek (które zresztą od większości wydawnictw dostaję za darmo, i większość ląduje w piecu), na które próbujecie namówić wydawnictwo- i to też zresztą ma zwiazek z jedną sytuacją!. Więc nie rozumiem w ogóle takiego rodzaju przytyku, tym bardziej, że akurat ciebie małem tutaj za w miarę ogarniętego gościa. Jednak twoje ostatnie wpisy niestety zaczynają przypominać płacze Tomcia Rusałki. Podzielam zdanie Katarzyny, mi też coraz bardziej nie chce się tu przebywać i chyba najwyższa pora stąd zwijać x2. Pzdr.

Offline Masonna

« Odpowiedź #25907 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 12:32:49 »
Ale wtopa! Mucha, Egmont i Polishcomicart przy tym to się mogą schować!!! Kilkumilimetrowe przesunięcie jest absolutnie nie do przyjęcia, już nigdy nie kupię komiksu od tego wydawnictwa!!! Oczywiście ja bym tego nawet nie zauważył i umknęłaby mi ta zbrodnia, dlatego wielkie dzięki, że zwróciliście na to uwagę! Na was to zawsze można liczyć.

Do tego wszystkiego planowałem ustawić te komiksy na półce normalnie, czyli grzebietami do przodu, ale teraz wyjątkowo ustawię okładkami do przodu, żebym każdego dnia patrzył na to przesunięcie i cierpiał...

Podejrzewam, że dla prawdziwych fanatyków Studia Lain odpowiednim zadośćuczynieniem będzie jedynie opcja w stylu dodatkowej limitowanej okładki z roznegliżowaną damą.

A po co zaraz całą damę? Wystarczy dupa lub cycki.
Komary rypią...

Offline Szekak

« Odpowiedź #25908 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 13:32:51 »
mi też coraz bardziej nie chce się tu przebywać i chyba najwyższa pora stąd zwijać x2. Pzdr.
Żegnaj brachu... śpieszmy sie kochać forumowiczów, tak szybko odchodzą...
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline bocik

« Odpowiedź #25909 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 14:16:19 »
Może po prostu wysyłaj pieniądze na konto SL i w ogóle nie oczekuj dostawy komiksów. To jest relacja klient-dostawca i ludzie mają prawo oczekiwać konkretnego produktu. Ja ty chcesz się po prostu zaprzyjaźnić to rób to za swoją kasę.

TO kur....a odeślij komiksy do gildii.
Normalna spraw jak coś jest niezgodne z opisem zwróć i skończ już ludzi wnerwiać że klient to, klient tamto nie chcesz nie kupuj. Myślę, że w tej sytuacji a zwłaszcza w twoim przypadku Gildia przyjmie i zwróci kasę.
Tak jestem sekciarzem i ch ci do tego!!!
« Ostatnia zmiana: Pn, 10 Listopad 2025, 14:26:56 wysłana przez bocik »

Online Xmen

« Odpowiedź #25910 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 14:47:52 »

Zero związku, brachu, nikt tu nie mówi nikomu jak ma żyć. Odniosłem się do konkretnego tematu, czyli zakładeczek (które zresztą od większości wydawnictw dostaję za darmo, i większość ląduje w piecu), na które próbujecie namówić wydawnictwo- i to też zresztą ma zwiazek z jedną sytuacją!. Więc nie rozumiem w ogóle takiego rodzaju przytyku, tym bardziej, że akurat ciebie małem tutaj za w miarę ogarniętego gościa. Jednak twoje ostatnie wpisy niestety zaczynają przypominać płacze Tomcia Rusałki. Podzielam zdanie Katarzyny, mi też coraz bardziej nie chce się tu przebywać i chyba najwyższa pora stąd zwijać x2. Pzdr.
Ja jestem za tym żeby każdy został na forum, nawet za tym, żeby użytkowników było więcej, ale to już się robi śmieszne, obrażeni i urażeni straszący odejściem z forum. Ostatnio jest to bardzo modne.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline kostuch

« Odpowiedź #25911 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 14:49:47 »
King Spawn mial mniejszy naklad niz wczesniejsze Spawny? hellspawn i gunslinger na spokojnie na gildii dostepne prawie caly czas po premierze a kinga nie ma chociaz premiera juz chyba byla. A moze to takie dobre ze nikt nie zrezygnowal?

Offline michał81

« Odpowiedź #25912 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 15:19:31 »
Gildia jeszcze całego King Spawn nie rozesłała. Kiedy skończą wysyłki oraz reklamacje (ale te dotyczące np. uszkodzonego komiksu) to wtedy komiks powinien być znowu dostępny. Plus pewnie Arek coś dorzuci ze swojego wymiaru kieszonkowego, który pieszczotliwie nazywa piwnicą.

Offline tomekrusłan

« Odpowiedź #25913 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 16:25:56 »
TO kur....a odeślij komiksy do gildii.
Normalna spraw jak coś jest niezgodne z opisem zwróć i skończ już ludzi wnerwiać że klient to, klient tamto nie chcesz nie kupuj. Myślę, że w tej sytuacji a zwłaszcza w twoim przypadku Gildia przyjmie i zwróci kasę.
Tak jestem sekciarzem i ch ci do tego!!!

To przestań do mnie pisać albo załóżcie sobie swoje forum z kółeczkiem wzajemnej adoracji. Możesz też ustawić sobie moje posty jako niewidoczne. I zachowaj odrobinę kultury, bo te bluzgi tylko utwierdzają normalnych ludzi, że to forum dla fantyków.

Offline studio_lain

« Odpowiedź #25914 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 16:28:05 »
Gildia jeszcze całego King Spawn nie rozesłała. Kiedy skończą wysyłki oraz reklamacje (ale te dotyczące np. uszkodzonego komiksu) to wtedy komiks powinien być znowu dostępny. Plus pewnie Arek coś dorzuci ze swojego wymiaru kieszonkowego, który pieszczotliwie nazywa piwnicą.

do mnie king nie dotarl jeszcze :)
ale ja to bede mial z 12 sztuk - w tym autorskie
ale z drukarni poszly do gildii tradcyjnie nadwyzki, wiec na pewno jeszcze bedzie
plus zwolnia swoje zamowienia skalperzy jak im nie pojda :)
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - akcept
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - druk
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumacze

Offline Saruto

« Odpowiedź #25915 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 17:01:33 »
ale z drukarni poszly do gildii tradcyjnie nadwyzki, wiec na pewno jeszcze bedzie
plus zwolnia swoje zamowienia skalperzy jak im nie pojda :)
Przyda się na reklamacje ;) Bo gildia nie potrafi zabezpieczać rogów  :-\

Offline thecrow21

« Odpowiedź #25916 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 17:04:43 »
Gildia chyba dziś wolne wzięła) Na maila nie odpisali, w apce inpostu ani śladu o wysyłce KS, troszkę lipka.. Pierwszy raz, za pobraniem, było brane, może dlatego ;) Na YT też nie można jeszcze "obejrzeć"))

Offline Wintermute

« Odpowiedź #25917 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 17:11:24 »
Gildia chyba dziś wolne wzięła) Na maila nie odpisali, w apce inpostu ani śladu o wysyłce KS, troszkę lipka.. Pierwszy raz, za pobraniem, było brane, może dlatego ;) Na YT też nie można jeszcze "obejrzeć"))
Ja płaciłem przelewem i też śladu paczki jeszcze nie ma . To Gildia, przez tydzień będą wysyłać. Na spokojnie, bez napinki u mnie.

Offline Saruto

« Odpowiedź #25918 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 17:18:57 »
Przecież na głównej masz info ;) Tam gdzie smok Ci się pojawia, że dziś zamknięte.

Offline komiks

« Odpowiedź #25919 dnia: Pn, 10 Listopad 2025, 18:11:09 »
Zero związku, brachu, nikt tu nie mówi nikomu jak ma żyć.

No właśnie próbujesz ustawiać innych, co mają lubić, a czego nie, zapomniałeś tylko, że nie jesteś już na szkolnym korytarzu i tutaj wszyscy mają wywalone na to co uważasz. Nie chcesz, nie podoba się to nikt Cię nie zmusza, robisz jak uważasz, ale daruj sobie te tanie zagrywki rodem z podwórka.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness