@thecrow21: jeśli to przytyk do mnie, to nie, ja też nie jestem ekspertem, ale mam tę wiedzę, bo dostałam ją właśnie do eksperta, czyli Piotra, który zajmuje się składem komiksów w SL. No, może trochę jestem taką MałąEkspertką, bo wiem np. jak wygląda rozrys oklejki wysłany przez drukarnię; a podejrzewam, że większość czytelników nie wie w tym momencie nawet, o czym mówię

Nie jestem odpowiedzialna za prostowanie informacji w tym wątku na Forum. Przekazałam tylko moją wiedzę dalej.
A to, że niespasowane okładki (z głosowań - jak się zdaje) wywołają taką reakcję, nie przyszłoby mi, szczerze mówiąc, do głowy. Jak widać, człowiek ciągle się uczy...
@Szekak: nie pamiętam, czy Arek nic nie wspomniał. Tu pewnie komiks (aka. Żwirek) byłby w stanie poświęcić czas i znaleźć adekwatną wypowiedź, jeśli padła, jak twierdzi Darth Lexus.
Natomiast wystarczy chyba, że Arek NIE POTWIERDZIŁ, że te okładki się spasują. Nie sądzę, aby przewidział - podobnie jak i ja - taką Waszą reakcję.
Osobiście czasami próbuję bawić się w jasnowidzkę w kwestii odbioru komunikacji wydawców przez czytelników, ale tutaj niestety i ja zawiodłam.