Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3246483 razy)

orangutan, Klima, plast, Xmen, Melkazir, zombie001, Lobo (+ 1 Ukrytych) i 12 Gości przegląda ten wątek.

Offline MacLeSkr

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #25590 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 15:09:00 »
Czy "Haunt" ma nakład 800, czy tak jak w przypadku innych tytułów z uniwersum Spawna, jest on większy? Będzie można kupić pod koniec miesiąca jeszcze, albo po premierze?

Offline studio_lain

« Odpowiedź #25591 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 15:19:35 »
nie moge ujawniac tych informacji, to komiks z stajni McFarlena
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Offline Jasiek

« Odpowiedź #25592 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 20:25:11 »
Coraz więcej kupowania komiksów, unboxingów i "pozowania na ściankach ", a coraz mniej czytania i zainteresowania tym co w środku.

True. Lepiej postawić na półce i się na nie gapić, bo tak pięknie na półce wyglądają. Muszę powoli stąd spierdzielać, bo te chore podejście i głupoty jeszcze na mnie przejdą. I będę rwał włosy z głowy, bo na grzbieciku jest mikromilimetrowe przesunięcie i kawałeczek białego wystaje aaaaaaaaaa.

Offline komiks

« Odpowiedź #25593 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 20:35:30 »
Myślę, że powinieneś spierdzielać, najlepiej prosto do psychologa, jeśli nie możesz pogodzić się z faktem, że dla niektórych poprawnie wykonana okładka ma znaczenie.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Online 79ers

« Odpowiedź #25594 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 21:37:31 »
To jak wybór winyl czy cd? Winyl to najczęściej produkt dla snopów, którym coś się wydaje i podbudowują swoje poczucie wartości. Mało kto faktycznie zauważa mityczny dźwięk czarnej płyty. Normalni ludzie wybierają CD i wcale nie dlatego, ze jakość dźwięku jest jakaś rewelacyjna, a jedynie dlatego że nie produkują już kaset. Tym drugim drobne rysy nie przeszkadzają.

Offline komiks

« Odpowiedź #25595 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 21:42:53 »
Takiego nagromadzenia bzdur już dawno nie czytałem.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Online 79ers

« Odpowiedź #25596 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 21:58:28 »
Coraz większy wybór komiksów, coraz mniej przemyślane zakupy, stąd efekt.

Online Xmen

« Odpowiedź #25597 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 22:03:20 »
To jak wybór winyl czy cd? Winyl to najczęściej produkt dla snopów, którym coś się wydaje i podbudowują swoje poczucie wartości. Mało kto faktycznie zauważa mityczny dźwięk czarnej płyty. Normalni ludzie wybierają CD i wcale nie dlatego, ze jakość dźwięku jest jakaś rewelacyjna, a jedynie dlatego że nie produkują już kaset. Tym drugim drobne rysy nie przeszkadzają.
U nas na ziemi jest inaczej. Kasety lepsze od płyt? nowe, nie znałem. Niektórzy kupują kasety, ale tu chodzi o kolekcjonerstwo. Ostatnio nawet w modzie jest wznawianie klasyków z różnych gatunków muzycznych na kasetach.
« Ostatnia zmiana: Nd, 02 Listopad 2025, 22:05:35 wysłana przez Xmen »
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Online 79ers

« Odpowiedź #25598 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 22:09:21 »
Sądziłem, że kasety kupowało się, żeby słuchać muzyki, a komiksy żeby czytać i oglądać. Wierzę na słowo, nie byłem na Ziemi2.

Offline bocik

« Odpowiedź #25599 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 22:29:14 »
Faktycznie jesteś z marsa ... może dlatego z językiem problem.

Offline Adolf

« Odpowiedź #25600 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 23:03:37 »
Muzyki obecnie słucha się na Spotify lub Tidalach, a komiksy można czytać na komputerze. Po co nam jeszcze fizyczne dobra?

Offline Sędzia

« Odpowiedź #25601 dnia: Nd, 02 Listopad 2025, 23:08:36 »
Normalni ludzie wybierają CD i wcale nie dlatego, ze jakość dźwięku jest jakaś rewelacyjna, a jedynie dlatego że nie produkują już kaset. Tym drugim drobne rysy nie przeszkadzają.

Cóż, ja wybieram CD i rysy na komiksach mi przeszkadzają. Jeśli komiks ma zostać na półce, a to się nie zdarza zbyt często.

Online Xmen

« Odpowiedź #25602 dnia: Pn, 03 Listopad 2025, 03:57:58 »
Sądziłem, że kasety kupowało się, żeby słuchać muzyki, a komiksy żeby czytać i oglądać. Wierzę na słowo, nie byłem na Ziemi2.
U nas właśnie dlatego kiedyś kupowało się kasety, później pojawił się lepszy nośnik, płyty cd. Kasety odpadły, teraz niektórzy kupują je z przyczyn kolekcjonerskich. Ziemie2 zostaw póki co, przylec na Ziemię, to może być dla ciebie ciekawe doświadczenie ;)
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Online Lobo

« Odpowiedź #25603 dnia: Pn, 03 Listopad 2025, 07:44:31 »
W ramach ciekawostki Mandioca w najnowszym poście poinformowała że ich najnowszy komiks będzie miał nakład 800 sztuk
Podejrzewam że dotyczy to ich wszystkich bądź większości pozycji ale to Lain ma wg niektórych mikro nakłady 🙂

Online pszemcio

« Odpowiedź #25604 dnia: Pn, 03 Listopad 2025, 10:09:33 »

niby zabawne, a przecież przede wszystkim głupie