Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3270184 razy)

szulig, Necr09, Kretos, MonsterGirl, dante i 20 Gości przegląda ten wątek.

Offline Melkazir

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #25020 dnia: Wt, 14 Październik 2025, 20:15:14 »
Arku, wszystkie ramotki, które wypisałeś - biorę. Też je uwielbiam!  ;D

Offline LoneWolf

« Odpowiedź #25021 dnia: Wt, 14 Październik 2025, 20:49:26 »
Na grzbiecie Vae Victis będą jakieś miniaturki? Najlepiej z cyckami poproszę. I potem patrzeć na reakcję kogoś kto przyjdzie zobaczyć kolekcje 8)

Online Takesh

« Odpowiedź #25022 dnia: Wt, 14 Październik 2025, 22:42:17 »
A Ghita jest dostępna cała? Bo ja biorę ja, jak i całą resztę ramotek  ;D

Offline Popiel

« Odpowiedź #25023 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 00:29:53 »
Na grzbiecie Vae Victis będą jakieś miniaturki? Najlepiej z cyckami poproszę. I potem patrzeć na reakcję kogoś kto przyjdzie zobaczyć kolekcje 8)

I będziesz patrzył, jak koledze rośnie bulwa w bokserkach? Czy jak koleżanka się rumieni na widok "dzydzków"?
Hehe. Dzydzki. Hehe. Benis. Hehe.

Jprdl, ile ty masz lat? A potem wszyscy zdziwieni, że to forum jest postrzegane tak, jak jest,

Offline Randal63

« Odpowiedź #25024 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 01:41:53 »
A cóż to za Diablica z mieczem?  ::) 8)
Takesh, nie poznajesz, to moja kuzynka. Midar dostał od niej adres , a Arek dostał wyłączność na opublikowanie jej biografii.  :D

Offline Cornelius

« Odpowiedź #25025 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 08:01:11 »
A Ghita jest dostępna cała? Bo ja biorę ja, jak i całą resztę ramotek  ;D
Cała, cała. Hermes cztery lata temu wypuścił pięknego integrala po angielsku, niestety już nie do dostania. No ale materiały są.

Offline wojtpil

« Odpowiedź #25026 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 09:18:33 »
Było mówione, że w drugiej połowie października będzie dostępny i wysyłany King Spawn.
Czy to już bliżej niż dalej?
« Ostatnia zmiana: Śr, 15 Październik 2025, 09:20:54 wysłana przez wojtpil »

Offline Adolf

« Odpowiedź #25027 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 11:14:54 »
Było mówione, że w drugiej połowie października będzie dostępny i wysyłany King Spawn.

Arek niedawno zapowiadał, że wszystko zaplanowane do końca roku może mieć opóźnienia przez obłożoną drukarnię. King Spawn dodatkowo jest opóźniony, bo późno dostał aprówa. Ale drukuje już się od jakiegoś czasu. Niewykluczone, że jeszcze w październiku dostaniemy.

@studio_lain Wczoraj do planów wydawniczych dołączyły dwie kolejne nietuzinkowe perełki. A kiedyś wrzucałeś tu różne kreskówkowe komiksy. Przyznam, że na komputerze wyglądało dziecinnie i żenująco. Jednak ostatnie wakacje mocno mnie ubogaciły poznawczo i gdy przeglądałem sobie pewien komiks o "szlachciankach-superhero", właśnie w takim animowanym stylu (nie jestem pewien czy właśnie ten tytuł wrzucałeś), to na żywo wyglądało to fenomenalnie. Wciąż myślisz o tym kierunku?

Offline studio_lain

« Odpowiedź #25028 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 11:23:27 »

podejrzewam ze koncowka miesiaca
wciaz nie uporali sie z tablica
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - akcept
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - druk
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumacze

Offline studio_lain

« Odpowiedź #25029 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 11:27:19 »
Arek niedawno zapowiadał, że wszystko zaplanowane do końca roku może mieć opóźnienia przez obłożoną drukarnię. King Spawn dodatkowo jest opóźniony, bo późno dostał aprówa. Ale drukuje już się od jakiegoś czasu. Niewykluczone, że jeszcze w październiku dostaniemy.

@studio_lain Wczoraj do planów wydawniczych dołączyły dwie kolejne nietuzinkowe perełki. A kiedyś wrzucałeś tu różne kreskówkowe komiksy. Przyznam, że na komputerze wyglądało dziecinnie i żenująco. Jednak ostatnie wakacje mocno mnie ubogaciły poznawczo i gdy przeglądałem sobie pewien komiks o "szlachciankach-superhero", właśnie w takim animowanym stylu (nie jestem pewien czy właśnie ten tytuł wrzucałeś), to na żywo wyglądało to fenomenalnie. Wciąż myślisz o tym kierunku?

na razie nic nie kupuje, tylko sobie tam grzebie w sieci :)

Vae Victis - druk

Offline Adolf

« Odpowiedź #25030 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 11:42:34 »
na razie nic nie kupuje, tylko sobie tam grzebie w sieci :)

Zauważyłem, m.in. na wyżej wymienionym przykładzie, że oglądać na żywo, a w sieci, to inaczej się odbiera. W sumie to Stan Lee coś powiedział na ten temat "Komiksy są jak cycki. Fajnie oglądać je na komputerze, ale wolałbym mieć je w rękach". I dlatego żałuję, że sobie nie kupiłem samplera tej Szkarłatnej Róży. W tych sklepach na Zachodzie to tyle wspaniałości, że ciężko ogarnąć.

BTW. Pewien kolega co tu dostał dożywotniego bana, a także Ty mu dałeś bana u siebie na FB i w sumie to wszędzie gdzie się pojawił to dostał bana :D Także on ostatnio mnie pytał o King Spawna. Wiara co nie ma dostępu do forum trochę się może denerwować takim opóźnieniem.

Offline donT

« Odpowiedź #25031 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 11:57:57 »
wciaz nie uporali sie z tablica

Zajebiscie. Czyli ile jeszcze musimy czekac?
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline studio_lain

« Odpowiedź #25032 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 12:10:28 »
jak mam tylko informacje to sie dziele
poki co zaklepalem miejsce na 4 komiksy
chce klepnac na ten 5 co juz gada tez po polsku

Vae Victis - druk

Online michał81

« Odpowiedź #25033 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 12:47:23 »
chce klepnac na ten 5 co juz gada tez po polsku

Offline studio_lain

« Odpowiedź #25034 dnia: Śr, 15 Październik 2025, 13:34:45 »
Zauważyłem, m.in. na wyżej wymienionym przykładzie, że oglądać na żywo, a w sieci, to inaczej się odbiera. W sumie to Stan Lee coś powiedział na ten temat "Komiksy są jak cycki. Fajnie oglądać je na komputerze, ale wolałbym mieć je w rękach". I dlatego żałuję, że sobie nie kupiłem samplera tej Szkarłatnej Róży. W tych sklepach na Zachodzie to tyle wspaniałości, że ciężko ogarnąć.

BTW. Pewien kolega co tu dostał dożywotniego bana, a także Ty mu dałeś bana u siebie na FB i w sumie to wszędzie gdzie się pojawił to dostał bana :D Także on ostatnio mnie pytał o King Spawna. Wiara co nie ma dostępu do forum trochę się może denerwować takim opóźnieniem.

tak na przykłąd komiksy czarnobiałe zupełnie inaczej odbiera się na papierze

co do Zakrzy, ja naprawde jestem otwarty, ale niestety zaczal obrazac a nie dyskutowac... na forum moze zagladac bez logowania
« Ostatnia zmiana: Śr, 15 Październik 2025, 13:37:55 wysłana przez studio_lain »

Vae Victis - druk