zombie001, Lobo, VooDoo-79, WolfSazen (+ 1 Ukrytych) i 15 Gości przegląda ten wątek.
Każdy kto się mniej więcej orientuje na rynku komiksowym przypuszczał. A ty nie I mówią, że to ja się nie znam na rynku komiksowym Chyba że to nie jest nieudolność z twojej strony, a zwykłe trollowanie? "Wydam 800 sztuk i jak zwykle rozejdzie się w parę godzin, a potem wezmę popcorn i będę czytał jak komiksiarze płaczą na forum, że wrócił z roboty i już nie było"
studio_lain, wiadomo czy wrócą jeszcze na gildie limitowane egzemplarze Afrodyty IX? Zostało coś tam jeszcze w piwnicy?
tylko zartuje jedyny komiks o wydaniu ktorego myslalem juz kiedys pokazywalemale jak Mitton bedzie sie cieszyl popularnoscia to po historii o Aztekach mozna pomyslec o Messalinie. no i myślałem też o dośc łagodnej serii Picharda a ten komiks z rzymem w tle o ktorym mowa jest bardzo fajnie malowany, wydano 6 tomow, spory hit
W stanach ruszą nowa seria The Darkness. https://www.cbr.com/marc-silvestri-the-darkness-new-series-announcement/Rysunki Benesa w ołówku wyglądają cudnie. Może wypuszczą też wersję bez kolorów?Zanim wydamy zaległości, to akurat ubiera się nowego materiału.
Najpierw musi wydać vol. 2 i vol. 3
Tak se czytam wątek i myślę, że kiedy wyjdzie Witchblade, nakład będzie wymieciony, a tu nagle posypią się reklamacje, że za mało gołych cyców w środku...