Popiel, Klima, plast, Xmen, Melkazir (+ 1 Ukrytych) i 13 Gości przegląda ten wątek.
A która okładka z Tablicy Wenus będzie zwykła, a które limitowane?
Brygada znowu przesunięta a nie, czekaj, spadła z „wydamy kiedyś“ na „może wydamy“ Kokoro mi krwawi ToT
dochodze do wniosku ze was rozpuscilem jak dziadowskie bicze
nic jej nie grozi - te komiksy sa poza listami
Patrząc jaka była drama przy CE, kiedy się wyprzedał po kilku miesiącach to jest całkiem możliwe.
Mało możliwe. Mniej wśród potencjalnej klienteli tego komisu jest ludzi, którzy będą dusić klawisz F5 z czystej złośliwości.
jakby co ja już mam
Nie kupowałem tego komiksu, ale okładka po prawej na górze najlepsza.
myslisz ze tablica wenus wysadzi gildiie, uwazam, ze to niemozliwe
Spawn King na gildii wyprzedany, dzięki!jest dostępny w Komiksiarnii jakby co
Do mnie afrodyta już z gildii jedzie😁😁
Komiks będzie jeszcze dostępny na gildii? Domyślam się, że później będą jakieś zwroty itp. i jeszcze dam radę kupić podstawową?
bedziemy probowac rozmawiac z TOP COW odnosnie podobnego pomyslu jak Spawnale nie gwarantuje, ze to sie udaale znasz mnie wiesz ze sie postaram
Lista : USAHellcopCyberforce vol 1 i2FathomWitchbladeRising StarsCurse of the SpawnOdins EyeMonster Killer Squad - to pewnie 2027Planet Death - to pewnie tezWraithbornCrossedMagdalenaSpawn 1-100ViolatorSam and TwitchScorchedEUROPAMirages2000ADZenith - to pewnie 2027Sinister DexterNemeissKlasyka z ArgentynyBarbaraTaghKroniki - ktorys z tych trzech pewnie przeskoczy na 20275 cm do wiecznosci