Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3242443 razy)

pjoter84 (+ 1 Ukrytych) i 10 Gości przegląda ten wątek.

Offline studio_lain

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #23505 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:46:03 »
Tak, procek spadł bo nawet zalogować się nie można :). Olałem Afrodytę, Spawna chyba też oleję...

spoko Afrodyta wroci i Spawna tez nie zabraknie, chyba ze walczysz o limitki
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Offline Danio

« Odpowiedź #23506 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:46:13 »
Co każde nowe wydanie od Studia Lain to samo. To jest mega żenujące, sklep nie działa, ale wydawca mu lojalny. :D

Offline Archie

« Odpowiedź #23507 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:46:29 »
Raczej wrócą, ale z tej Gildii to jest śmiech na sali. Rozumiem jeszcze, że takie cyrki były przy drugiej premierze Spawna, ale przy trzeciej wiedząc co się będzie działo ci jeszcze wrzucili zapowiedź o której godzinie pojawi się towar w sklepie, a kompletnie nie są przygotowani na taki ruch. Żenada.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens. And it can happen to you."

Offline studio_lain

« Odpowiedź #23508 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:47:29 »
Mi się udało zamówić limitkę, chociaż mimo opłacenia blikiem, na stronie jest nadal status oczekuje na płatność i  nie dostałem maila z potwierdzeniem póki co, więc mam nadzieję że będzie ok. 

I mam ważne pytanie:
Ciekawe jest to, że na gildii te ciemne okładki są jako limitka B a czerwone jako limitka A podpisane - bo wcześniej w zapowiedziach na forum i fb było odwrotnie. To celowa zmiana czy chłopaki w gildii zrobili podmiankę? Bo zacząłem się zastanawiać czy na pewno dostanę tą okładkę którą chcę, jak oni nie ogarniają...

pewnie ja sie jebnalem w opisie materialow
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #23509 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:48:05 »
- takiego ruchu kosmicznego - jak teraz - gildia nigdy nie przezyla - zaden spawn i inny komiks nie cieszyl sie - tak kosmicznym zaintersowaniem

I takie samo tłumaczenie przy każdej kolejnej przedsprzedaży maja ;) A świstak siedzi i zawija...

Offline jedrol

« Odpowiedź #23510 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:48:23 »

Tu sie oddzywa wkurw, bo jedyny plus regularnej bylo polaczenie z gunslingerem regualrnym, ktorego akurat mam w limitce... no nic poczekam jak wyjdzie moze sie okaze ze na koniec wroca jeszcze limitki jak do gunslingera jak nie to wtedy kupie podstawke jak jeszcze bedzie

Offline jedrol

« Odpowiedź #23511 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:50:02 »
I takie samo tłumaczenie przy każdej kolejnej przedsprzedaży maja ;) A świstak siedzi i zawija...

Ja wierze ze byl najwieszky ruch ale o ile nie wysylaja kazde z tych requestow do indi i ktos musi kliknac ok to nieiwem jak trzeba zjebac implementacje by to tego nie ogarnelo... to nie byla premiera wichrow w zimy w jednym sklepie na zimi by miec usprawiedliwienie na obciazenie serwerow... nie po takim czasie od wdrozenia

Offline Horyzont Snu

« Odpowiedź #23512 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:50:47 »
- limitki - tu nie mam lekarstwa bede tylko cisnal gildie ze musza cos z tym zrobic

W takim razie, odłóż mi proszę jeden zestaw Scarlet Spawna.

Offline BlackoutHV

« Odpowiedź #23513 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:51:41 »
pewnie ja sie jebnalem w opisie materialow

A to ok - zamówiłem po obrazku ciemne więc, mam nadzieję, będzie ok:)

Offline rekin

« Odpowiedź #23514 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:51:48 »
- limitki - tu nie mam lekarstwa bede tylko cisnal gildie ze musza cos z tym zrobic
Gildia ma wyjebane, bo i tak sprzeda wszystkie limitki prędzej czy później. Gdzie indziej ich nie ma.

Nie mów mi po godzinie bezskutecznego zamawiania głupiego komiksu, że dalej coś będziesz kombinował z Gildią, tylko  rozwiąż problem, na litość boską.

Offline dinogal

« Odpowiedź #23515 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:52:31 »
wiec tak co wiem...
- problem chyba w koncu dotarl do szefostwa
- takiego ruchu kosmicznego - jak teraz - gildia nigdy nie przezyla - zaden spawn i inny komiks nie cieszyl sie - tak kosmicznym zaintersowaniem
- moge was tylko przeprosic, ze sie denerwujecie - dlatego zadbalem by komiks byl dostepny co najmniej przez kilka dni, biorac na siebie rozmowy ze strona amerykanska dotyczace nakladu - by kazdy mial komiks ktory chce

Arku ale jaki ruch kosmiczny... Jakby chciało nagle wejść 5 tysięcy osób to może być problem a nie 400 czy 500 osób na raz...
Pierwszy raz olałem zakup mimo że próbowałem ponad 40 minut... Nadal nie mogę się zalogować a jak już to wywala koszyk lub logowanie. Tak nie było nigdy :/

Offline Wintermute

« Odpowiedź #23516 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:52:35 »
wiec tak co wiem...
- problem chyba w koncu dotarl do szefostwa
- moge was tylko przeprosic, ze sie denerwujecie - dlatego zadbalem by komiks byl dostepny co najmniej przez kilka dni, biorac na siebie rozmowy ze strona amerykanska dotyczace nakladu - by kazdy mial komiks ktory chce
Te szefostwo to chyba na wakacjach było przez ostatnie miesiące. Dobry tam mają ubaw

Offline jedrol

« Odpowiedź #23517 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:53:06 »
W takim razie, odłóż mi proszę jeden zestaw Scarlet Spawna.

Mysle ze nie do ogarniecia bo zaraz posypia sie requesty o to :P Znaczy ja oczywiscie tez bym chcial :P

Offline GoNzO

« Odpowiedź #23518 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:53:34 »

W przypadku Afrodyty jest mi wszystko jedno, super wiadomość, że wróci :). Spawna wymarzyłem sobie limitkę B i na szczęście udało się zamówić za pobraniem. Ktoś im niemiłosiernie skopał robotę z tym nowym sklepem i nie zapowiada się na poprawę...
Katalog komiksowy: https://comicgang.com.

Offline jedrol

« Odpowiedź #23519 dnia: Cz, 28 Sierpień 2025, 12:53:57 »
Arku ale jaki ruch kosmiczny... Jakby chciało nagle wejść 5 tysięcy osób to może być problem a nie 400 czy 500 osób na raz...
Pierwszy raz olałem zakup mimo że próbowałem ponad 40 minut... Nadal nie mogę się zalogować a jak już to wywala koszyk lub logowanie. Tak nie było nigdy :/

Jak by chcialo wejsc 5000 osob naraz to strona ma prawo zamulac a nie sie wywalac