Ok, czyli krótko mowiac to twoja wina ze dostaniemy niepełna historie. Dzięki. xd
To nawet nie kwestia kompleciarstwa, tylko jak jest fajny serial który mnie wciągnął to oglądam oststni sezon nawtlet jak jest slaby, bo chce zobaczyć jak sie kończy historia.
Też lubię zobaczyć do końca. Doskonale Cię rozumiem.
I to nie dzięki mnie. Ja na tym forum tylko wyraziłem swoje zdanie na zapytanie Arka. Nie ja jeden, zresztą.
I rzadko żałuję, że coś oglądałem/czytałem do końca. Tutaj chyba najbardziej jednak. Straszny zjazd jakościowy. Czytałem to na bieżąco i nawet w listach i odpowiedziach widać było, że wszyscy są w szoku. I serię zamknięto chwilę po tym, jak głośno ją przedłużono do ongoingu po świetnej pierwszej części. I Haunt przepadł w otchłani zapomnienia...
Dopiero przy rozbudowie uniwersum tak naprawdę wyciągnięto go z limbo wydawniczego. A i tak do tej pory nie pozbierał się po tym upadku.
Ale jak już pisałem rozumiem komplecistów i też bym chciał całość. Ale tutaj już nie chcę. I to napisałem na tym forum. A decyzję podjął wydawca po zaznajomieniu się z materiałami. Więc nie musisz mi dziękować. Ja byłem jednym z kilku. Tylko akurat dziś wywołano mnie do tablicy, wobec czego ponownie wyraziłem swoje zdanie. Tyle.
Z drugiej strony miło jest wiedzieć, że wydawcy, przynajmniej niektórzy, słuchają swoich fanów i z nimi rozmawiają. Ale to nie znaczy, że Ci fani odpowiadają za decyzję wydawców.
Jak najlepiej i najpełniej wydanych komiksów wszystkim życzę!!