Ale tak szybko się sprzedaje.... Kurde nie wiem co napisać. Patologiczne to troszkę zaczyna się robić🥴
Patologiczne to jest już od dawna. I jak to powtarzam za każdym razem, to mi mówią, że się nie znam na rynku komiksowym, a Dzierżyński się zna, mimo że za każdym razem nie potrafi doszacować nakładu. Choć teraz to już pewnie jest kwestia "dumy" - tak sobie wymyślił i zdania nie zmieni, o! Pewnie jest ze Śląska lub z Podlasia, tam ludzie tak głupio zawzięci. A mnie tu atakują, bo ośmielam się twierdzić, że - o zgrozo! - komiks powinien być dostępny co najmniej przez kilka tygodni od premiery. Kilka tygodni! Wyobrażacie sobie? W dupie mi się poprzewracało...
Właśnie wpadłem na pomysł zaprognozowania które komiksy będą miały niedoszacowany nakład i zejdą na pniu. No to proszę bardzo, ze strony z zapowiedziami Studia Lain. Przy założeniu standardowego nakładu 800 szt.: Cyberforce, Vae Victis, Quetzalcoatl, Fathom, Witchblade.
Reszta, z wyjątkiem Spawnów, poleży dłużej, niż 3 dni od otwarcia przedsprzedaży.
Spawnów nie oceniam, bo w ich przypadku licencjodawca wymusza nakład większy, niż 800. I jak widać słusznie.
Zobaczymy kto się nie zna