Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3254387 razy)

MIBY, simon84w, Popiel i 16 Gości przegląda ten wątek.

Offline parsom

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #21450 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 18:07:46 »
ten watek sluzby wyborowi, na prosbe forumowiczow
informacja o tym jakie beda okladki laduje tutaj

Moja prośba - informuj że okładki są, ale w tamtym wątku. Nie pokazuj ich tutaj.

Online OokamiG

« Odpowiedź #21451 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 19:16:53 »
Ja dziś po Po powrocie z Pyrkonu odebrałem swój egzemplarz Rewolwerowca i jeden róg lekko ubity ale naprostowałem tak, że nie widać i nie będę reklamował.

Offline Palyszkiewicz

« Odpowiedź #21452 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 19:28:30 »
A moja prośba żeby info o ostatecznie wybranych okładkach lądowała tutaj. Dla mnie to taka sama informacja przedzakupowa jak liczba stron, cena, termin przedsprzedaży. Ten drugi wątek zawsze miał służyć tylko wyborowi i niech tak zostanie

Offline Horyzont Snu

« Odpowiedź #21453 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 20:19:55 »
Welcome back Spawn.

Tak o to, za sprawą Arkadiusza z Lain, i wesołej drużyny łobuzów i łobuziar z Lain, historia zatoczyła koło, a Studio Lain zapisało się w niej złotymi zgłoskami.

Trzej Królowie, jeden Spawn.

Offline Palyszkiewicz

« Odpowiedź #21454 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 21:08:12 »
Troszkę już zaczynam zazdrościć moja paczka jeszcze nie nadana...

Offline parsom

« Odpowiedź #21455 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 21:43:59 »
A moja prośba żeby info o ostatecznie wybranych okładkach lądowała tutaj. Dla mnie to taka sama informacja przedzakupowa jak liczba stron, cena, termin przedsprzedaży. Ten drugi wątek zawsze miał służyć tylko wyborowi i niech tak zostanie

To przestańcie napier.. którą kupujecie. Po jaką cholerę? Taki syf się już tu zrobił, że nawet na FB jest już czytelniej.

« Odpowiedź #21456 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 21:49:31 »
Właśnie przybył kurier z paczuszką. Uradowany, że wieczorem zasiądę do lektury, szybko musiałem zmienić plany, bo mój pakiecik przyszedł ubity :/ Narożniki są całe, ale na środku jedno wielkie wduszenie. Wygląda to tak, jakby komuś komiks upadł ma brzeg stołu albo coś. Nic, piszę maila z reklamacją :/ 
Zapraszam wszystkich do odwiedzania bloga "Czytamy Komiksy", a także do obserwowania profilu na Facebooku i Instagramie.

https://czytamykomiksy.blogspot.com/
https://www.facebook.com/czytamykomiksy
https://www.instagram.com/czytamykomiksy/

Offline Darth Lexus

« Odpowiedź #21457 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 21:58:59 »
Welcome back Spawn.

Tak o to, za sprawą Arkadiusza z Lain, i wesołej drużyny łobuzów i łobuziar z Lain, historia zatoczyła koło, a Studio Lain zapisało się w niej złotymi zgłoskami.

Trzej Królowie, jeden Spawn.

Brakuje Ci Sama i Twitcha :P

A tak serio to też mam wszystkie, w tym wspomniany przez mnie album o tej parze gliniarzy.

P.S. Brakuje logo Egmontu obok TM Semic, Mandragory i SL. Chociaż chyba wszyscy zdajemy sobie sprawę, że gdyby nie Batman w tytule to tego albumu by nie wydali ;)
« Ostatnia zmiana: Pn, 16 Czerwiec 2025, 22:16:33 wysłana przez Darth Lexus »
What the Sith want, They take... - Darth Bane

Offline Horyzont Snu

« Odpowiedź #21458 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 22:23:27 »
A tak serio to też mam wszystkie, w tym wspomniany przez mnie album o tej parze gliniarzy.

P.S. Brakuje logo Egmontu obok TM Semic, Mandragory i SL. Chociaż chyba wszyscy zdajemy sobie sprawę, że gdyby nie Batman w tytule to tego albumu by nie wydali ;)

Sama i Twitcha niespecjalnie lubię - przeżyję ich nieobecność.

Egmontu celowo nie wpisałem, właśnie dlatego, że Spawn to u nich taki wypadek przy pracy, więc do korony nie pretendują.

Offline Darth Lexus

« Odpowiedź #21459 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 22:38:33 »

Egmontu celowo nie wpisałem, właśnie dlatego, że Spawn to u nich taki wypadek przy pracy, więc do korony nie pretendują.

Jasne. Trochę się droczyłem ;)

Zaopatrz się w serial animowany. Warto. Gdzieś nawet tu na forum wrzucałem zdjęcia z wydania kolekcjonerskiego DVD.
What the Sith want, They take... - Darth Bane

Offline Xmen

« Odpowiedź #21460 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 22:46:01 »
To przestańcie napier.. którą kupujecie. Po jaką cholerę? Taki syf się już tu zrobił, że nawet na FB jest już czytelniej.
Z tych czterech okładek tylko druga mi się nie podoba. Reszta bardzo dobra. Wybiorę tą z tyłkiem albo ostatnią.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Takesh

« Odpowiedź #21461 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 22:51:51 »
@Horyzont Snu

A gdzie Spawn Batman w wydaniu Mandragory...?  ::)

Offline Horyzont Snu

« Odpowiedź #21462 dnia: Pn, 16 Czerwiec 2025, 23:08:24 »
@Horyzont Snu

A gdzie Spawn Batman w wydaniu Mandragory...?  ::)

Ano, ni ma. 😞

Online Pestak

« Odpowiedź #21463 dnia: Wt, 17 Czerwiec 2025, 06:13:20 »
Właśnie przybył kurier z paczuszką. Uradowany, że wieczorem zasiądę do lektury, szybko musiałem zmienić plany, bo mój pakiecik przyszedł ubity :/ Narożniki są całe, ale na środku jedno wielkie wduszenie. Wygląda to tak, jakby komuś komiks upadł ma brzeg stołu albo coś. Nic, piszę maila z reklamacją :/

Po co zmieniałeś plany?czy to wduszenie przeszkadza w lekturze?
Ja bym przeczytał i gdy przyjdzie nowy komiks po reklamacji , nieczytaną nówkę odłożyłbym na półkę:)

Online eyesore

« Odpowiedź #21464 dnia: Wt, 17 Czerwiec 2025, 09:23:06 »

A przeczytałeś czy na podstawie tego co jest w Spawnie? Bo z tego co pamiętam to oni dostali całkiem fajną historie (ale fakt, czytałem to lata temu więc może źle pamiętam  ;)  ).