Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3246851 razy)

xardas (+ 1 Ukrytych) i 17 Gości przegląda ten wątek.

Offline Xmen

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #20685 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 15:08:31 »
15 stron wątku w 3h. Studio lain wie jak sprzedawać komiksy.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Online studio_lain

« Odpowiedź #20686 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 15:10:10 »
ale cos sie spindolilo bo nie kupisz zadnej

DOBRA REG ZNOW DOSTEPNA!
« Ostatnia zmiana: Cz, 08 Maj 2025, 15:33:11 wysłana przez studio_lain »
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Offline Xmen

« Odpowiedź #20687 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 15:42:25 »
Ale już nie wchodzi promocja za 0zł 😉
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Online studio_lain

« Odpowiedź #20688 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 15:44:06 »
Ale już nie wchodzi promocja za 0zł 😉

:)

Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty

Online Midar

« Odpowiedź #20689 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:05:45 »
Na pewno ucieszy to wszystkich tych którzy chcieli kupić wersje limitowane a nie mogli bo (zdziwko! NIKT się nie spodziewał!!!!!1111jeden) sklep im na to nie pozwolił :/
Za to kupili inni. To nie jest tak, że sklep nie działał, a limitki leżały zablokowane. One schodziły, ktoś nie mógł, ktoś mógł i w rezultacie, przy nie działającym sklepie, w kilkanaście minut limitki zeszły😀.

« Odpowiedź #20690 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:08:54 »
Stan na pisanie posta: dostępne 1463 sztuk  8)
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
https://malopowaznyblog.blogspot.com/
Co jakiś czas, jako gość:
https://youtube.com/@comixxy?si=bq1ChjvybdESO-vD

Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Offline komiks

« Odpowiedź #20691 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:10:55 »
Stan na pisanie posta: dostępne 1463 sztuk  8)

Mi pokazuje 226 sztuk
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Fanatyk_2004

« Odpowiedź #20692 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:12:35 »
Prawda jest taka że i tak dla wszystkich limitek by nie wystarczyło... Dostajemy komiks z bohaterem na którego wielu czekało, gdzie wydawniczy gigant i inni nawet nie spróbowali go wydać i jeszcze marudzimy. Sam chciałem limitkę A, ale ostatecznie kupiłem wersję regularną. Na półce i tak widać tylko grzbiet, a komiks kupuje po to żeby go obejrzeć i przeczytać, najważniejsza zawartość. Ja ogólnie pomimo problemów z zakupem jestem mega zadowolony że ktoś to w końcu wydał to w PL i czekam niecierpliwie aż trafi w moje łapki :) PS. Po cichu liczę że w 2026 będzie Planeta Małp :P

« Odpowiedź #20693 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:16:30 »
  Komiksy Studia Lain to jednak dostarczają rozrywki jak mało którego wydawcy. Ludziska pierwszy raz na oczy widzieli zapchane serwery i im się wydaje że internet działa jak maszyna Singera im więcej razy naciśniesz kręcące się kółko, tym szybciej będzie działać.  Nie BĘDĘ kupować na gildii, nie BĘDĘ kupować komiksów Studia Lain, mieli cały TYDZIEŃ żeby się przygotować, Darkness każdy mógł kupić a Spawna JA nie mogę, idę się JEBNĄĆ na pętli. Czego tutaj nie było dzisiaj.

Offline Alienus66

« Odpowiedź #20694 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:28:15 »
Panie Majster napisze Pan jaki był naprawde nakład Spawna?

Offline Kvothe

« Odpowiedź #20695 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:38:28 »
Po raz pierwszy nie udało się kupić limitki LainUSA, bo sklep na telefonie działa jak gówno. Nic mam reg, zamówienie 986787.

Offline Dalthon

« Odpowiedź #20696 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:41:21 »
Dalthon no tak... tu nic nie poradzę, ale uczyniłem co mogłem by sam komiks był dostępny jak najdłużej dla tych którzy są fanami tej marki

Bardziej chodzi mi o Gildię która koncertowo spierd*liła wdrożenie (wybór partaczy i niedopilnowanie/przygotowanie zakresu migracji) a teraz "Panie będzie dobrze, będzie Pan zadowolony", skoro to co się działo od 12:00 było do przewidzenia. I szczerze mówiąc zdziwiłbym się jakby było inaczej.

Offline Dalthon

« Odpowiedź #20697 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:45:31 »
Za to kupili inni. To nie jest tak, że sklep nie działał, a limitki leżały zablokowane. One schodziły, ktoś nie mógł, ktoś mógł i w rezultacie, przy nie działającym sklepie, w kilkanaście minut limitki zeszły😀.

Tylko że zacząłem PRÓBOWAĆ kupić o 12:02 i finalnie udało mi się dopiero o 12:25 bo ciągle coś się wyj*bywało i 4 razy zaczynałem zakupy od nowa. Sorry, jakby wykupili limitki bo był ktoś pierwszy, to nie było by problemu - tutaj nie można było kupić bo zj*bany sklep na to nie pozwolił. TO robi różnicę.

Online studio_lain

« Odpowiedź #20698 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:47:08 »
trudno odmowic ci racji - to nie bylo fer

Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty

Offline Cornelius

« Odpowiedź #20699 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:47:30 »
Serio rozważyłbym możliwość wydawania samych okładek - skoro niektórzy tutaj zachowuja się, jakby komiks i tak nie był im do niczego potrzebny...