Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3256113 razy)

PawelC, krt i 52 Gości przegląda ten wątek.

Online Alienus66

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #20520 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:31:25 »
Masakra gildia chyba wybuchła zrobić zamówienie graniczy z cudem tego spawna!

Offline Michał

« Odpowiedź #20521 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:31:40 »
Bardzo fajnie ze strony Studia, że wprowadzili promocje 3 w cenie 2 przy zakupie wszystkich okładek  ;D
A tak na poważnie to totalna porażka, specjalnie zorganizowałem sobie czas żeby kupić tą limitkę A bo widziałem, że dużo ludzi również ją chce i ..... no właśnie chyba zonk?
Jak się komuś nie uda, a mi przyjdą regularna i okładka B to będę miał jedną na sprzedanie za te 299 zł :)

Offline bocik

« Odpowiedź #20522 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:32:45 »
też dostałem jakiegoś maila pdf nie mogę otworzyć nie zdążyłem zapłacić
ciekawe co i za ile kupiłem
a nie to faktura za stone więc lipa
« Ostatnia zmiana: Cz, 08 Maj 2025, 12:34:55 wysłana przez bocik »

Online studio_lain

« Odpowiedź #20523 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:33:24 »
info z gildii

duże obłożenie, bardzo duże nawet, ale zaraz będzie lepiej

-----

przykro mi, ze kosztuje was to tyle nerwow :(

to faktycznie jest potezna ilosc chetnych - zreszta od 15 min nie moge wbic sie nawet na komikspec zeby wam to napisac
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - akcept
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - druk
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumacze

Offline zarombisty

« Odpowiedź #20524 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:33:51 »
To jest kur_a cyrk, że 25 minut mieć komiks w koszyku i nie da się go opłacić bo ciągle są jakieś błędy.
Także z dniem dzisiejszym przestaję kupować komiksy ze Studio Lain, bo nie dość że Gildia ma w dupie klientów to widzę że Studio Lain też.
Zależało mi na limitce A Spawna, miałem wolne żeby to kupić i pewnie znowu musiałbym wydać 600 zł, bo sklep robił wszystko żeby nie dało się kupić !!!

Podejście Studio Lain też mi się nie podoba, bo jak widzieli że Gildia ma problemy od zmiany sklepu to nic z tym nie robili tylko wielce optymistycznie pisali "że nie będzie problemu".

Dziękuję, bawcie się dalej sami, ale beze mnie.
Wymarzone:
1. Nemesis the Warlock
2. Zenith
3. Solomon Kane

Offline Janas

« Odpowiedź #20525 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:34:13 »
Nie zdziwię się, jak ostatecznie pójdzie więcej zamówień niż wynosi nakład, lub za jakiś czas pojawi się sporo egzemplarzy z błędnie zrealizowanych zamówień.

Offline Midar

« Odpowiedź #20526 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:34:50 »
Gildia, gildią ale podejrzewam, że cała masa sklepów by się wywaliła, gdyby nagle w jednej minucie 500-600 osób próbowało kupić jednocześnie ten sam produkt. Dodatkowo kilka-kilkadziesiąt odświeżeń strony na każdego wchodzącego.

Offline wojtast

« Odpowiedź #20527 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:35:13 »
Współczuję wszystkim którzy specjalnie zorganizowali sobie, jak myśleli 10-15 minut wolnego w pracy, tylko po to żeby stracić ponad pół h i zostać z niczym tylko zszarganymi nerwami.
Przynajmniej zaoszczędzone 3 stówy.

Offline sixxtbone

« Odpowiedź #20528 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:35:39 »
W życiu bym nie pomyślał że powrót do czytania komiksów sprawi mi tyle "RADOŚCI"...

:) 8)
« Ostatnia zmiana: Cz, 08 Maj 2025, 12:54:33 wysłana przez sixxtbone »

Offline bjeń

« Odpowiedź #20529 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:35:48 »
Właśnie udało mi się wejść w Zamówienia na moim koncie. I jest widoczny Gunslinger.

Offline starcek

« Odpowiedź #20530 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:35:59 »
Ciekawe kiedy pojawią się pierwsze ogłoszenia na Allegro i Olx. ;-)
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline Szekak

« Odpowiedź #20531 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:36:09 »
To jest kur_a cyrk, że 25 minut mieć komiks w koszyku i nie da się go opłacić bo ciągle są jakieś błędy.
Także z dniem dzisiejszym przestaję kupować komiksy ze Studio Lain, bo nie dość że Gildia ma w dupie klientów to widzę że Studio Lain też.
Zależało mi na limitce A Spawna, miałem wolne żeby to kupić i pewnie znowu musiałbym wydać 600 zł, bo sklep robił wszystko żeby nie dało się kupić !!!

Podejście Studio Lain też mi się nie podoba, bo jak widzieli że Gildia ma problemy od zmiany sklepu to nic z tym nie robili tylko wielce optymistycznie pisali "że nie będzie problemu".

Dziękuję, bawcie się dalej sami, ale beze mnie.
Panie zarombiasty, taki urok limitek. To tylko okładka, a obłożenie jest tak duże, że nawet forum muli. xDD
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #20532 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:36:26 »
To już wiadomo dlaczego znikła limitka a

Spokojnie, celowałem w reguralną ;) Nie chcę już obciążać im strony więc jak uspokoi to zerknę co ja właściwie kupiłem.

Offline wazon

« Odpowiedź #20533 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:37:06 »
Zamówiona limitka B.
Ale strona mieliła strasznie i jako forma płatności paczkomat płatność przy odbiorze :)
Niestety widzę że w 30 min limitki poszły.  Pewnie niektórzy po 10 sztuk kupili i znów za podwójna cenę będą puszczać.
Mam nadzieję że się przelicza bo Darkness można już spokojnie za cenę okładkowa kupić

Offline bocik

« Odpowiedź #20534 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:37:18 »
Gildia, gildią ale podejrzewam, że cała masa sklepów by się wywaliła, gdyby nagle w jednej minucie 500-600 osób próbowało kupić jednocześnie ten sam produkt. Dodatkowo kilka-kilkadziesiąt odświeżeń strony na każdego wchodzącego.

No tak ale to przecież moja wina z tym schematem sprzedaży