Martin Eden, FDH, Cornelius, Rusty, Łosiek, AngryDisabledNoises, kuba rozpruwacz, Darth Lexus (+ 1 Ukrytych) i 16 Gości przegląda ten wątek.
To w kwestii organizacyjnej: zawierania umów, tłumaczenia, redagowania, drukowania. Być może to by się dało zrobić, ale jakoś nie widzę prowadzenia wydawnictwa wydającego 4-5 tytułów miesięcznie po godzinach normalnej pracy. I pozostaje ilość kasy zamrożonej w komiksach w sprzedaży oraz kwestia miejsca.Chyba że spodziewamy się, że komiksy Marvela będą schodzić tak samo jak inne komiksy SL, a nie jak Musze czy Egmontowi.
będę milczał jak grób
Ja dostałem dzisiaj
Ja tam też uważam, że Marvelem niech zajmuje się Mecha i Egmont. Ale skoro rozpoczął się koncert życzeń to ja proponuję coś takiego:Dałoby radę? Jest Ameryka, jest cyc, skąpo ubrana baba i jak widać kupa akcji i mordobicia. Wpasowuje się idealnie w ten hype na komiksy wczesnego Image z lat 90'. Komiks dobrze narysowany ciekawa bohaterka no i licencja może być tańszą od tych Marvela, bo to jak mniemam wydawca niezależny. Do tego to całkowita nowość u nas.
mam kilka komiksow z Lady Death w domu chyba z Choas Comics, mam sprawdzic konkretne pozycje z tego uniwersum? te z tymi okładkami?