Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3252939 razy)

maxim1987, Flagranta, tomek0810 i 22 Gości przegląda ten wątek.

Offline Takesh

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #20205 dnia: Cz, 01 Maj 2025, 19:31:08 »
Arek przygląda się Youngblood Deluxe, a tu CYK! wyprzedane od ręki pierwsze wydanie. I drugie już jedzie do drukarni.

https://www.cbr.com/rob-liefeld-youngblood-deluxe-rushed-back-to-print/

I kto to wogóle kupuje?  :o :P

Sentyment sprzedaje się nie tylko u nas... 8)

Offline Leszek

« Odpowiedź #20206 dnia: Cz, 01 Maj 2025, 20:03:22 »
A ja nie kupiłem hutera-killera, jak wróciłem z pracy to już nie było z ładną okładką... no to się obraziłem.
Neogildia ma w ofercie Hunter-Killera (podstawka plus limitki A i B).  Dodatkowo Darkness w wersji podstawowej. Zakładam, że to z anulowanych zamówień.
I jednak udało mi się kupić ładną okładkę B hutera-killera. A także dostełem Druilleta z okładką z mieczem, w tym tygodniu pracowałem zdalnie. W poniedziałek byłem zalogowany na gildii 12:50 a tu nic... We wtorek prawie zapomniałem, przypomniałem sobie o 13 ale jeszcze było dostępne.

Offline 79ers

« Odpowiedź #20207 dnia: Cz, 01 Maj 2025, 20:29:51 »
Okładka tego Youngblooda jakaś taka brzydka, chyba nówka.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #20208 dnia: Cz, 01 Maj 2025, 20:55:59 »
jednak okazało się że pojawienie się HK i innych komiksów SL na nowej Gildii to nie był bład :o
myślałem że robiąc zamówienia na 100% anulują a tu proszę

W związku z tym jak zapowiadałem, czy ktoś nie załapał sie na ww tytuły? Wszystko w cenie okładki ale warunek że odbiór Wwa

Rozumiem, że Hunter Killer na OLX?
Czas nas zmienił, chłopaki...

Online donT

« Odpowiedź #20209 dnia: Cz, 01 Maj 2025, 21:20:16 »

W związku z tym jak zapowiadałem, czy ktoś nie załapał sie na ww tytuły? Wszystko w cenie okładki ale warunek że odbiór Wwa

Taki z Ciebie super ziom, ze "splacajac swoja karme" zablokowales mozliwosc kupna tych konkretnych egzemplarzy wszystkim z poza stolicy. W sklepie byly dostepne dla kazdego, od Ciebie - tylko Wwa. Wierze, ze intencje miales dobre, ale srednio Ci wyszlo.
🙄
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

« Odpowiedź #20210 dnia: Cz, 01 Maj 2025, 21:26:22 »
Taki z Ciebie super ziom, ze "splacajac swoja karme" zablokowales mozliwosc kupna tych konkretnych egzemplarzy wszystkim z poza stolicy. W sklepie byly dostepne dla kazdego, od Ciebie - tylko Wwa. Wierze, ze intencje miales dobre, ale srednio Ci wyszlo.
🙄
Zawsze moze zwrocic

Offline komiks

« Odpowiedź #20211 dnia: Cz, 01 Maj 2025, 21:50:34 »
Wierze, ze intencje miales dobre, ale srednio Ci wyszlo.

To nie wierz, tylko przeczytaj co napisał.

Może to małostkowe ale specjalnie zamówiłem po 1 szt tym komiksów. Niech się pocą z anulowaniem - a nuż jakiś kod wpadnie rabatowy przeprosinowy (cebulak ;D).

Celem było uprzykrzenie życia pracownikom Gildii, którzy nie są niczemu winni bo tam tylko pracują i przy okazji wyłudzenie kodu rabatowego.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Online donT

« Odpowiedź #20212 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 08:30:11 »
Aha, czyli cebula.

Mała Kasia

• Gość
« Odpowiedź #20213 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 12:07:20 »
Jeśli to jest takie problematyczne dla osób spoza Warszay, to ja chętnie się z Dinogalem spotkam i albo zawiozę komiks na jakiś festiwal, albo zrobię wysyłkę. Jak dla mnie zrobił to dla jaj :) i trochę "bo mógł". Nie czepiałabym się.

Offline komiks

« Odpowiedź #20214 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 12:30:52 »
Jak dla mnie zrobił to dla jaj :) i trochę "bo mógł". Nie czepiałabym się.
Czyli taki prankster, wszyscy ich uwielbiamy, szczególnie kiedy to nam robią pranki ;)
Moim zdaniem nie ma co tłumaczyć takich zachowań, ale karma już wróciła, bo teraz musi się tych komiksów pozbyć.

BTW @Mała Kasia, założyłaś nowe konto?
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Online donT

« Odpowiedź #20215 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 12:31:41 »
No jasne, jajcy jak berety. Koles nawija jakies bzdety o splaconej karmie, udaje dobrego wujka dla ziomali ze stolicy i jeszcze afiszuje sie ze swoja cebula na publicznym forum, piszac, ze

Może to małostkowe ale specjalnie zamówiłem po 1 szt tym komiksów. Niech się pocą z anulowaniem - a nuż jakiś kod wpadnie rabatowy przeprosinowy (cebulak ;D).

Ale my sie czepiamy, nie?

Mała Kasia

• Gość
« Odpowiedź #20216 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 13:19:15 »
@komiks: Ha, no właśnie nie :D Ale zalogowałam się po raz pierwszy na innym urządzeniu. Nie mam pojęcia, co nie zagrało. Może to jest to magiczne konto, które założyłam miliardy lat temu, co do którego NIGDY nie dostałam potwierdzenia, że istnieje?  ??? Nie wiem, naprawdę nie mam pojęcia... Normalnie zawsze piszę z kompa...

Możecie się czepiać, jasne. Ja zawsze szukam rozwiązania w takich sytuacjach, bo nie rzuciłabym pierwsza kamieniem w kogokolwiek, kto zrobił coś dla jaj, a wyszło głupio  :P

Offline Xmen

« Odpowiedź #20217 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 15:28:02 »
Nikogo nie bronie, ale niektórzy tutaj kupują 3 okładki jednego komiksu. Ich też będziemy rozliczać? Przecież Jasiu z Mariuszkiem mogli mieć swoje egzemplarze, a tak jedna osoba ma trzy.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline studio_lain

« Odpowiedź #20218 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 19:12:44 »
Arku czy masz może Solo Legatus do podesłania Gildii?

mam podeśle
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Offline michał81

« Odpowiedź #20219 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 19:53:56 »
Ja zawsze szukam rozwiązania w takich sytuacjach, bo nie rzuciłabym pierwsza kamieniem w kogokolwiek, kto zrobił coś dla jaj, a wyszło głupio  :P
Proszę oto twój kamień