darkness, Darth Lexus, zedic, Melkazir, nekro, elesshar, khomaniac i 23 Gości przegląda ten wątek.
Reset hasła pomaga na 1dzień. Na drugi dzień mam to samo, czyli brak możliwości zalogowania się na swoje konto. Coś jest nie tak.
Ja ani zalogować się, ani zrestartować hasła nie mogę, bo wyskakuje komunikat o nieprawidłowym weryfikowaniu recaptcha
AdBlock wyłączony. Nie pomogło. Telefonu skubańce nie odbierają. A wyeksponowany jest na stronie że ho-ho
to mroczna komedia fantasy GORN - kiedyś nawet jakieś dwa tomy wydało u nas Amber - fatalnie wydane, skanowali komiksy bo szkoda im było kasy na plikia tak wyglądało polskie wydaniekomiks ma bardzo dobre oceny https://www.bedetheque.com/serie-134-BD-Gorn__1.htmlale obawiam się, że ten styl carttonowy może ten komiks u nas udupić - a to jednak dwa grube integrale w pakiecie
W skrócie: ale gówno. A tak podoba mi się ta okładka z mieczem.
u mnie przez parę dni było ok, dzisiaj rano okazało się, że mnie wylogowało i nie idzie się zalogować. Sprawdziłem na Chromie (bo normalnie używam Firefoxa) i od razu się zalogowałem.
Jak na razie optymizm Arka, zgodnie z naszymi przewidywaniami, okazał się nieuzasadniony, bo Gildia leży.Nie spodziewajmy się zatem rekordów sprzedaż w przypadku Druilleta.