Ale że co Gildia odwala ? Że zrobiła sobie przerwę techniczną żeby postawić sklep i stronę na nowych, lepszych serwerach ? Banki, ministerstwa, urzędy mają przerwy techniczne i nie zawsze wszystko udaje się z planem i w czasie zrobić. Mocne słowa a i tak kupisz tam gdzie taniej.
rzuć okiem na temat poświęcony gildii, to nie tylko to że mają nowa stronę która jest fatalna ale masa innych rzeczy, pokasowane schowki w których ludzie robili swoje plany zakupowe, brak dostępu do konta, dwa razy zresetowałem hasło, wyczyszczone historie itd, oczywiście może chwile to trwać, jestem w stanie to zrozumieć ale fatalnie jest to zorganizowane, no i zero info wcześniej, przecież nikt nie wpadł na to we wtorek rano
zrobiłem u nich pierwsze zamówienie w 2008 roku, jako stały klient mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie, nawet w taki słaby sposób,
zresztą zjeżdzają coraz bardziej po pochyłej, najpierw forum, kasowanie rabatów dla stałych klientów, najgorsze ceny na rynku, niech teraz jeszcze SL się wycofa od nich jako głównego dystrybutora i coś czuję że z 20% klientów stracą, bo np ja już nie będe miał powodu robić u nich zakupów bo nie będę mieć nic totalnie do zaoferowania mi,
swoją drogą ciekawe jak bardzo są wkur@# "na górze" z powodu tego co się teraz dzieje, choćbym chciał to składanie zamówienie jest niemożliwe