Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3259048 razy)

Yorik, Popiel, MonsterGirl, misiokles, HOWGH i 81 Gości przegląda ten wątek.

Offline andrzejj9

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #19080 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 18:24:25 »
Niedawno Mała Kasia również narzekała na czytanie takiego komiksu, więc ode mnie trochę porad. Przyszłe tomy Studia Lain zapowiadają się również jako wielkie bestie, więc temat wydaje się aktualny.

https://www.ikea.com/pl/pl/p/vittsjoe-stolik-pod-laptopa-czarnobraz-szklo-00250249/

A takie coś normalnie rozbudza moją wyobraźnię.

Chyba jeszcze nie doszedłem do etapu, żeby do czytania komiksów kupować specjalny stolik ;)  Ale może kiedyś kto wie :)

Offline Adolf

« Odpowiedź #19081 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 20:19:32 »
Arek, o ile Sonata i Hellcop to wydają mi się takie bajeczki, tak przy Stone to ślina mi cieknie bardziej niż sprzedawcy z Centrum Komiksu na myśl o zyskach z wyskalpowania The Darkness. Zarzuć więcej info, kiedy premiera, jakie okładki itp. by napaleni klienci zapisali sobie w kalendarzu kiedy mogą wyrwać preorder. Jak wiemy, ta linia amerykańska ma dużo większy potencjał sprzedażowy niż to co Ci zalegało dotychczas w piwnicy, a pazerni skalperzy pewnie znowu się rzucą. Tego typu plansze zbyt mocno rozpalają fanów Top Cow, którzy już niecierpliwie osaczają Studio Lain w oczekiwaniu na kolejny tytuł.

Offline Midar

« Odpowiedź #19082 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 20:39:09 »
… to ślina mi cieknie bardziej niż sprzedawcy z Centrum Komiksu na myśl o zyskach z wyskalpowania The Darkness.
To już się robi tak niesmaczne i żałosne, że aż mnie odrzuca od takich wymuszonych „żarcików”.

Offline PJP

« Odpowiedź #19083 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 21:08:12 »
Wpadłem, bo trochę nie kupowałem SL. Co warto ostatnio a czego nie?

Offline Takesh

« Odpowiedź #19084 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 21:38:54 »
Wszystko, cokolwiek zostało  8) :P

Nie wiem co jeszcze jest i co lubisz. Ale Brygada, Bezprawie, Stickelback, Absalom, z ostatnich Aberzen, Altor, Opowieści z Telguuth i inne. Napisz coś więcej, żeby można było dokładniej polecić.

Offline Katharinka

« Odpowiedź #19085 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 21:48:54 »
Czy ktoś wie kiedy na Gildii będą komiksy jak Spawn do zakupu?

Offline GSPdibbler

« Odpowiedź #19086 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 22:43:49 »
To już się robi tak niesmaczne i żałosne, że aż mnie odrzuca od takich wymuszonych „żarcików”.
To wyjmij kij z dupy. Może pomoże. (Nie czuję że rymuje.)

Offline Midar

« Odpowiedź #19087 dnia: Cz, 27 Marzec 2025, 23:09:33 »
Może pomoże, ale na twoje buractwo może nie być lekarstwa.

Offline michał81

« Odpowiedź #19088 dnia: Pt, 28 Marzec 2025, 05:45:14 »
Arek, o ile Sonata i Hellcop to wydają mi się takie bajeczki, tak przy Stone to ślina mi cieknie bardziej niż sprzedawcy z Centrum Komiksu na myśl o zyskach z wyskalpowania The Darkness. \
Sonata i Hellcop jako bajki? Może jak nie znasz komiksów to się po prostu o nich nie wypowiadaj. To są komiks syfy, które mają szanse bardziej trafić w gusta czytających głównie komiksy europejskie o tej tematyce, które wydaje SL, niż typowe superbohaterskie amerykany. Ja polecam szczególnie Sonatę.

Ile jeszcze bedziesz w swoich postach bóldupczył o Centrum Komiksu?
« Ostatnia zmiana: Pt, 28 Marzec 2025, 05:53:54 wysłana przez michał81 »

Offline dinogal

« Odpowiedź #19089 dnia: Pt, 28 Marzec 2025, 07:56:18 »
Czy ktoś wie kiedy na Gildii będą komiksy jak Spawn do zakupu?

jeszcze nie prędko, jak się pojawi w stopce u Arka  zapowiedź z miesiącem mniej więcej wtedy możesz bardziej się interesować - na razie na luzie ;)
« Ostatnia zmiana: Pt, 28 Marzec 2025, 08:14:34 wysłana przez dinogal »

Offline dinogal

« Odpowiedź #19090 dnia: Pt, 28 Marzec 2025, 07:59:34 »
Pojawił się SD Mandroid ponownie w Gildii a poza tym Shane z okładką uwielbianą przez czytelników ;) pomroka w 3 wariantach oraz Hitler w powieści W cieniu Słońca. 

Także kto chce skompletować lub podmienić okładkę radzę się pośpieszyć :)

Offline Dracos

« Odpowiedź #19091 dnia: Pt, 28 Marzec 2025, 08:21:07 »
To są jakieś resztki piwniczne? Czy nieodebrane zamówienia? Chociaż jak na Pomrokę to chyba z dwa razy musiały być zamawiane i nie opłacane.

Online Necr09

« Odpowiedź #19092 dnia: Pt, 28 Marzec 2025, 08:36:28 »
Mogą to być też egzemplarze trzymane na ewentualne reklamacje, których uznali, że po odpowiednim czasie już nie będzie
FGO: 758,469,198

Offline sixxtbone

« Odpowiedź #19093 dnia: Pt, 28 Marzec 2025, 08:41:21 »
Arek, o ile Sonata i Hellcop to wydają mi się takie bajeczki, tak przy Stone to ślina mi cieknie bardziej niż sprzedawcy z Centrum Komiksu na myśl o zyskach z wyskalpowania The Darkness. Zarzuć więcej info, kiedy premiera, jakie okładki itp. by napaleni klienci zapisali sobie w kalendarzu kiedy mogą wyrwać preorder. Jak wiemy, ta linia amerykańska ma dużo większy potencjał sprzedażowy niż to co Ci zalegało dotychczas w piwnicy, a pazerni skalperzy pewnie znowu się rzucą. Tego typu plansze zbyt mocno rozpalają fanów Top Cow, którzy już niecierpliwie osaczają Studio Lain w oczekiwaniu na kolejny tytuł.

O to to...

Offline eyesore

« Odpowiedź #19094 dnia: Pt, 28 Marzec 2025, 08:42:41 »
To są komiks syfy,

syfy czy si-fi  ;) (rozbawiło mnie to)