Castiglione, nocny i 16 Gości przegląda ten wątek.
Prawa serii nie ma co się obawiać. Jedyne czego można się obawiać to dziwnych działań warszawskich sklepów komiksowych.
Michale, idź spać, a nie straszysz tu ludzi, że nigdy nie dostaną kontynuacji ukochanych serii. A warszawskich sklepów powinniśmy się bać. Podkupią znowu coś z Gildii i będą sprzedawać drożej.
Dobrze wiedzieć, że temat Centrum Komiksu boli Cię równie mocno co temat crapowatych wydań Tomb Raidera. Powinien. Prowizorka zawsze boli.
Ja nawet wspominałem wcześniej, że będę to robić. Na FB widziałem ludzie też się z nich leją. Przyzwyczaj się albo poproś lekarza o Xanax (nie chodzi mi o Xanara).
No widać kogo to bardziej boli. Będziesz pitolił o tej sprawie Centrum Komiksu jakbyś u nich to Darkness kupił. Naprawdę komiksy ci nie służą.
Nie. To Ty przytoczyłeś temat Tomb Raidera. I dobrze. Ludzie nie zapominają. W wątku Scream aż kipią na ten temat. Dobranoc. Niech Ci się przyśni Lara kolorowa, taka jakiej nie uświadczysz w komiksach Screamu.
Bede mogl odpowiedziec na to w 2026. Ale nie mowie nie. Chcialbym wydawac kolejne tomy ale obawiam sie prawa serii dlatego staralem sie byscie dostali zamkniete arckiPrzecieki to witchblade fathom rising stars
"Nie mówię nie" to odpowiedź która na ten moment mnie satysfakcjonuje A co do prawa serii to zawsze można wydać kolejny tom w delikatnie mniejszym nakładzie np 600 czy 700 sztuk.