Kierowniku tak jeszcze odnośnie grzbietu Huntera to ponawiam pytanie/prośbę o loga Image i Top Cow. Dałoby radę na nastęnych publikacjach zawsze je umieszczać co by perfekcyjnie na półce wyglądały? Darkness wyszedł idealnie (pomimo waszego loga, ale to wytrzymam

), szkoda że musiałem swój zwrócić i znowu muszę czekać na nowy.
I żeby nie było, że mam tylko uwagi i prośby, mega szacun za ruszenie Top Cow. Zawsze mnie intrygowały te najntisy. Osobiście jako rocznik '97 ominęły mnie te komiksy, kojarzę je tylko jako osoba która interesuje się tym medium od prawie 10 lat. Cały czas słyszę głosy, że to fabularnie słabe, że ramota, może i tak, sprawdzę to dopiero pewnie za jakiś czas jak przerobię szybsze lektury z kupki wstydu i wyrobię sobie zdanie, ALE mój Boże jak to jest kurka narysowane! Cały czas jak widzę gdzieś jakieś plansze to się zachwycam. Nie rozumiem wręcz jak to się może komuś niepodobać. Słowo daję, że jeśli kiedyś fundusze pozwolą to jakaś oryginalna plansza Silvestriego, Turnera albo innego tuza zawiśnie w moim mieszkanku. Tudzież jakiegoś Bisleya. To tak apropo innych uwielbianych przeze mnie artystów.
Tylko ja uważam że za mało mamy w Polsce Simona? Może coś jego na 2026?