Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 3259321 razy)

elesshar, jedrol, zombie001, Popiel, MonsterGirl (+ 1 Ukrytych) i 39 Gości przegląda ten wątek.

Offline Rodrigues

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #18525 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 21:52:16 »
Właśnie rozpakowałem w garażu przesyłkę.. No grubo, podoba mi się.. Stan mint.. :)

Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline PabloWu

« Odpowiedź #18526 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 21:53:02 »
Darkness dotarł, wygląda epicko  :)
Zanim przeczytam pewnie trochę uleci wody w Bystrzycy , póki co pełni funkcję salonowego gadżetu, na domownikach zrobił wrażenie 8)

Offline death_bird

« Odpowiedź #18527 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 21:53:23 »
Do tej pory byłem twardy, ale przy Witchblade pewnie się złamię. ::)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline dinogal

« Odpowiedź #18528 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 22:01:49 »
omniak ma 950 str i historie poboczne :) pewnie podzielimy go na 2 tomy
a tak czysto teoretycznie, czy wydanie takich brył na przykład w 3 zamiast 2 tomach bywa rozważany? Ja wiem że to podniesie koszty pewnie o ok 50-60zł (zakładam)  ;) Bo nie jestem zwolennikiem takich gigantycznych omni bo się źle czyta ale Rejtana z tego powodu robić nie będę  :P
jak widzisz komiksy z usa nie wpłynęły na tempo pozostałych pozycji
a może dzięki zarobionym pieniądzą uda mi się zrealizować kilka szalonych pomysłów
jak Apocalypse sur Carson City:) - zdecydowanie lepsze niż Żywe Trupy ;)
Biorę !!

PS odebrałem swoją Ciemność ale niestety fabrycznie(nie w transporcie) pękła okładka przy grzbiecie, już zareklamowałem w Gildii ale jakby co totalny luz mam z  tym :)

PS.2 jak odbierałem osobiście z Gildii to 3/4 leżących dużych paczek to zamówienia z Darkness i dużo takich gdzie zamówienia opiewały na 2xten Tytuł... Ciekawe jak to zniosły w transporcie  ::)

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #18529 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 22:11:59 »
Właśnie odebrałem moje kobyłki prezentują się zacnie!

Offline Adolf

« Odpowiedź #18530 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 22:18:30 »
Przybyła Ciemność w kamieniu  zamknięta.

Zazdro, ja jutro  dopiero dostanę paczkę. Ten Requiem od Scream już mi wpadł wcześniej w oczy. Idealne dopełnienie. Muszę dodać do następnego zamówienia.

A potem reszta aż pójdzie całość :)

Mam nadzieję, ze dobrze zejdzie, a ludziom nie znudzi się ta pulpa i będzie możliwość pociągnąć dalej, bo seria może mieć pewne wzloty i upadki, ale dalej też jest nieźle (a od 80. zeszytu zaczyna się świetny run Rona Marza).
Chyba najbardziej się jaram ze wszystkich Lain USA i wezmę wszystko jak leci.

A ja mam tylko pierwszy tom Compendium i... Wciąż jest to mój ulubiony komiks na półce. Arek wklejał trochę zdjęć, to powinno odpowiedzieć dlaczego. Polskie wydanie przyjmę z wielką miłością.

Czy Witchblade to jest komiks dla kobiet? Czy może to bardziej podobne do Tomb Raider?

Gdyby Witchblade wydano jako pierwsze, a nie The Darkness, to teraz fanki (i fani też) Tomb Raidera organizowaliby protesty w Iławie, bo nie zdążyliby kupić pakietu co zszedłby w kilka godzin. Zabezpieczenia piwnicy Arka byłyby poważnie testowane przez poszukiwaczy Artefaktów.

No to Witchblade się wyprzeda w ciągu pół godziny :).

Istnieje możliwość, że nie. A to dlatego, że serwery Gildii mogą paść. A wtedy ludzie siedzący w toalecie w pracy padną na zawał.

Kierowniku, mam pytanie. Jakie są szanse na darkness tom 3? Tak szczerze, między nami. ;)

Dużo osób o to pyta, ale ja nie, bo wiem jak działają argumenty oparte na pieniążkach.

Offline kostuch

« Odpowiedź #18531 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 22:50:48 »
Zazdro, ja jutro  dopiero dostanę paczkę. Ten Requiem od Scream już mi wpadł wcześniej w oczy. Idealne dopełnienie. Muszę dodać do następnego zamówienia.

Limitka jest juz chyba wyprzedana. A wyglada swietnie

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #18532 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 23:01:13 »
Jak widzę jak wygląda to Darkness to trochę żałuję, że nawet nie próbowałem kupić.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline komiks

« Odpowiedź #18533 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 23:09:00 »
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Darth Lexus

« Odpowiedź #18534 dnia: Cz, 13 Marzec 2025, 23:51:02 »
What the Sith want, They take... - Darth Bane

Online SawiK

« Odpowiedź #18535 dnia: Pt, 14 Marzec 2025, 08:18:08 »
Darkness prezentuje się soczyscie, wydanie mega, zakup tych omnibusów daje pełna satysfakcję.

Offline R3wolw3rowi3c

« Odpowiedź #18536 dnia: Pt, 14 Marzec 2025, 08:27:20 »
Właśnie Panie Kierowniku. Kolejne tomy Darkness? Kiedy? 🤣

« Odpowiedź #18537 dnia: Pt, 14 Marzec 2025, 10:05:29 »
Właśnie odebrałem moje kobyłki prezentują się zacnie!

A ma ktoś może drugą limitkę i mógłby wrzucić fotki? Z góry dziękuję :)
Zapraszam wszystkich do odwiedzania bloga "Czytamy Komiksy", a także do obserwowania profilu na Facebooku i Instagramie.

https://czytamykomiksy.blogspot.com/
https://www.facebook.com/czytamykomiksy
https://www.instagram.com/czytamykomiksy/

Offline amsterdream

« Odpowiedź #18538 dnia: Pt, 14 Marzec 2025, 10:23:12 »
Gdzie to było drukowane?
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline OokamiG

« Odpowiedź #18539 dnia: Pt, 14 Marzec 2025, 11:19:17 »
U mnie niestety leci reklamacja. Aż się wkurwiłem. Arku będą mieli jeszcze limitowane okładki na stanie?