Przybyła Ciemność w kamieniu zamknięta.

Zazdro, ja jutro dopiero dostanę paczkę. Ten Requiem od Scream już mi wpadł wcześniej w oczy. Idealne dopełnienie. Muszę dodać do następnego zamówienia.
A potem reszta aż pójdzie całość 

Mam nadzieję, ze dobrze zejdzie, a ludziom nie znudzi się ta pulpa i będzie możliwość pociągnąć dalej, bo seria może mieć pewne wzloty i upadki, ale dalej też jest nieźle (a od 80. zeszytu zaczyna się świetny run Rona Marza).
Chyba najbardziej się jaram ze wszystkich Lain USA i wezmę wszystko jak leci.
A ja mam tylko pierwszy tom Compendium i... Wciąż jest to mój ulubiony komiks na półce. Arek wklejał trochę zdjęć, to powinno odpowiedzieć dlaczego. Polskie wydanie przyjmę z wielką miłością.
Czy Witchblade to jest komiks dla kobiet? Czy może to bardziej podobne do Tomb Raider?
Gdyby Witchblade wydano jako pierwsze, a nie The Darkness, to teraz fanki (i fani też) Tomb Raidera organizowaliby protesty w Iławie, bo nie zdążyliby kupić pakietu co zszedłby w kilka godzin. Zabezpieczenia piwnicy Arka byłyby poważnie testowane przez poszukiwaczy Artefaktów.
No to Witchblade się wyprzeda w ciągu pół godziny
.
Istnieje możliwość, że nie. A to dlatego, że serwery Gildii mogą paść. A wtedy ludzie siedzący w toalecie w pracy padną na zawał.
Kierowniku, mam pytanie. Jakie są szanse na darkness tom 3? Tak szczerze, między nami. 
Dużo osób o to pyta, ale ja nie, bo wiem jak działają argumenty oparte na pieniążkach.