szydlo, nekro, Ty_draniu, Ufilov, Klima, Klint, misiokles, LoneWolf, Necr09 i 70 Gości przegląda ten wątek.
omniak ma 950 str i historie poboczne pewnie podzielimy go na 2 tomy
Compendium pokazuje mi że ma 1008 stron. Tylko nie mówcie że z czegoś okroicie? No i jak już jest wydany w całości w Stanach to może nie dzielić na dwa tomy? Hmm
Eh i mój Darkness przyszedł uszkodzony. Obity grzbiet jednego z tomów. A tak pancernie to było zapakowane. Oby udało się wymienić.
Czy Witchblade to jest komiks dla kobiet? Czy może to bardziej podobne do Tomb Raider?
to może być syndrom Darkness - tak jak był syndrom Buttomana - one zanikają.Ale nie zmienia to faktu - 2026 - Witchblade (2 duze omniaki jak Darkness) i Rising Stars (omniak) z Top Cow fajnie?
z ułomnej pamięci pisałem, oddychaj podzielimy - ledwo da się Darkness czytać, a co dopiero coś takiego
kiedyś czytałem, albo ktoś mi mówił - że można pakować pancernie a i tak da się uszkodzić środek, bo chodzi o siły nacisku coś tam coś tam, że warto dawać luz, nie dopychać paczek, bo te siły nacisku się przenoszą itp itd - może ktoś mądry od fizyki potrafi wytłumaczyć, że czasem paka jest nietknięta a środek uszkodzony - ja nie jestem specem - ale niestety firmy kurierskie w Polsce (nie wiem jak gdzie indziej) pozostawiają wiele do życzenia