Saruto, Edgar i 22 Gości przegląda ten wątek.
No to mojego egzemplarza nie sprawdzili i dostałem Darkness z solidnym rozdarciem na okładce.Nie mam już siły na to, nic ostatnio innego nie robię tylko wysyłam maile i przesyłki z reklamacjami.A naprawdę nie należę do ludzi, którym przeszkadza minimalnie ubity róg.
Pewnego zwyczajnego dnia, Arek zapytał nas czy chcemy w Fathomie dodatkową historię, choć nie jest ona jakaś wybitna, ale dołożenie jej sprawiłoby że wydanie będzie bardziej kompletne. To tak jak idziesz do Maka, kupujesz Happy Meal i dostajesz w środku pysznego burgera i wymarzoną zabawkę. Popijasz colę i jesteś szczęśliwy. Ale w zestawie są jeszcze frytki. Zwyczajne, lekko przesolone. Możesz je zignorować, wyrzucić. A możesz je zjeść i być jeszcze bardziej sytym. Właśnie takiego wyboru dokonali forumowicze. I tym właśnie będzie Fathom od Studia Lain, dopakowanym zestawem, choć będzie miał on również nieco słone elementy. Czytaj: Fathom również będzie fajną cegłą.
Hunter-Killer mnie zaskoczył. Dawałem mu trzy miesiące, a nie trzy dni. The Darkness to było wiadomo, że będzie wymiecione. Co do Spawna, to Arek proponował agencji, że wyda te 6 serii każdą w nakładzie 1000, a oni się początkowo nie zgodzili. Załóżmy więc, że nakład jest nie mniejszy niż 1000, możliwe że nawet ciut więcej. Jednak to tylko założenia, nie znamy szczegółów umów. Jeśli jednak Spawn wyprzeda się w kilka dni, czego bardzo życzymy, to będzie prawdziwy sukces, z impaktem dla każdej ze stron - większe nakłady, wydawnictwo przytula więcej pieniążków i kupuje nam więcej licencji. Arek musi czymś zapełnić piwnicę, a my chętnie będziemy ją opróżniać.
Ale nie zmienia to faktu - 2026 - Witchblade (2 duze omniaki jak Darkness) i Rising Stars (omniak) z Top Cow
Czyli "Rising Stars" bez historii pobocznych? Smuteczek, myślałem, że wszystko będzie
omniak ma 950 str i historie poboczne pewnie podzielimy go na 2 tomy