A ja współczuję tej Kasi, co sprzedaje egzemplarz
Darkness, bo się będzie z nim musiała namęczyć bidula

Zapakować, żeby dobrze zabezpieczyć, a później się np. użerać z "klientem", bo jednak dobrze zabezpieczyć takiego kloca to trzeba umieć...
Między innymi dlatego ja nawet zrezygnowałam z handlowania tym tytułem na festiwalach; paczka 5 egzemplarzy, która do mnie idzie, to tylko komiksy dla stałych nabywców - już porezerwowane.
Nie mam konta ani na Allegro, ani na OLX, a kto mnie zna, wie, jakie mam cięte podejście do skalperki

Gdybym miała inne, to pewnie nie jeździłabym na festiwale ani nie sprzedawała Wam komiksów, których nakład się skończył, po cenach okładkowych

Jeszcze raz przypominam wszystkim osobom, które NIE ZAŁAPAŁY SIĘ na
Darkness, że prawdopodobnie Gildia wrzuci jeszcze ten tytuł, bo np. część osób zrezygnowała z zakupu (komiksy, które nie wyszły do klientów ze sklepu, bo zamówienie nie zostało opłacone lub klient zrezygnował przed wysyłką), a niektóre egzemplarze mogą się nie załapać na reklamacje (jeśli reklamacji jest mniej niż wynosi pula na reklamacje). Dlatego warto zaobserwować Gildię we wszystkich zakładkach produktowych
Darkness i kliknąć w "Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże" nad przyciskiem "dodaj do schowka". Nie trzeba dawać zarabiać skalperom