Popiel, eyesore, nekro, frosty24, OokamiG, khomaniac, bocik, maxim1987, volker, thecrow21 (+ 1 Ukrytych) i 21 Gości przegląda ten wątek.
Mysle, ze gdy juz sie fizycznie ukaze i przyjdzie do oplacania zamowien, to zycie zweryfikuje moce przerobowe portfeli niektorych zamawiajacych i pewna liczba egzemplarzy wroci do oferty gildii.
okładki hunter killer...a proszę bardzomęczcie się - 27 do wyboru
Nie założę się, w większości przypadków to łatwa stówa, może dwie do zarobienia. Jak komuś będzie brakować to może nawet wystawić zanim dostanie i mieć kasę na opłacenie zanim będzie musiał zapłacić.
Plus, ja myślę, że najwięcej sztuk trafi na sprzedaż, jak ludzie zaczną to czytać
Póki nie ma oddzielnego wątku, głosuję tutaj 1. Tyłek jako alternatywa dla cyckówSpoiler: PokażUkryj2. Któraś z tych za unikatowość (albo obie)Spoiler: PokażUkryjA poza tym numer 3 albo 43.Spoiler: PokażUkryj4.Spoiler: PokażUkryjArek, weź pod uwagę przy liczeniu głosów, że niektóre z nich to są praktycznie te same okładki, więc to trochę nie fair bo głosy się rozbiją na pół i wynik będzie niemiarodajny.Może zsumuj potem głosy bliźniaczych okładek na potrzeby liczenia, a jeśli wygrają jakiegoś 'slota' to wybierz wariant z większą liczbą głosów?
jeszcze jakiś czas temu przyznałbym ci pewnie racjęale po przeczytaniu całości - powiem ci, że dobrze się bawiłem i relaksowałem przy tym
z fbtotalny liderdrugie miejscei trzecie
Tak jest przecież zawsze - niezależnie od ceny danego tytułu. Pytanie ile sztuk tak wróci "na rynek" i jak szybko z niego wyparują
Że ty sie połapujesz w tych głosowaniach, ja sam już nie wiem jak głosować. W trakcie głosowania wlatują nowe propozycje. Chyba propozycja już taka była, w przyszłości proszę o numerację propozycji okładkowych. Moja propozycja do Hunter/killer - babka i zegar w tle