Możesz podać konkretny post? Bo na moje oko jeszcze w 2024 ludki się łudziły, że będzie kontynuacja.
Sorry, ale sam coś obiecujesz publicznie jako wydawca i ja oceniam jedynie to, co obiecujesz i wyciągam z tego wnioski.
Co do Bezprawia, to było Ci sugerowane, żebyś wydał mniej dwójki. Dałeś ten sam nakład co 1., po trzech latach, jedynka po wyjściu dwójki szybko zniknęła, a teraz piszesz, że zniszczyłeś 150 egzemplarzy jedynki... No rozkładam ręce i nie wiem, co napisać. Plus, że nie popełniasz już tych błędów i wydajesz pakiety.
Bezprawie 1 - ja postawiłem krzyżyk na tym tytule, co zresztą też tu pisałem, i po prostu skasowałem, żeby nie zalegało w piwnicy, sprzedaż stała w miejscu od lat.
Jak zaczął się syndrom Button mana to obiecałem, że jak będzie dobrze szło to to będzie pierwszy tytuł do którego wrócę, bo uwielbiam ten komiks. I tak zrobiłem. Nakład 2 zrobiliśmy trochę mniejszy niż 1, ale od początku zakładałem też dodruk. Ponieważ wciąż idzie nieźle, chodź są lekkie wtopy jak Thorinth czy Acriborea albo Shane, to wracam do kolejnych komiksów jak np ABC Warriors. Wszystko w miarę możliwości finansowych i przerobowych.
Poszukam tego postu chodź nie jestem w tym dobry

ale Death (lub inni forumowicze) powinien ci potwierdzić, bo notorycznie mnie męczy o kontynuacje

patrz wyżej

Sam też spróbuję poszukać.